REX TIPS

Ο Λουκάκου θα κάνει δώρο στον φίλο του

Ο Λουκάκου θα κάνει δώρο στον φίλο του
WOLFGANG RATTAY, POOL VIA AP

Ο Rex μοιράζεται τις σκέψεις του για τα ματς της Δευτέρας (21/6) στο Euro.

Γεια σας, είμαι ο Rex. Σήμερα κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: για να γίνεις ειδικός στο φετινό Euro δεν φτάνει να ξέρεις μόνο από ποδόσφαιρο και να έχεις αναλύσει ό,τι αφορά την διοργάνωση, αλλά πρέπει να είσαι και καλός μαθηματικός.

Βλέπετε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης περνάνε και οι τέσσερεις καλύτεροι τρίτοι. Τα πράγματα λοιπόν είναι πολύ απλά. Οι Ουκρανοί με τους Αυστριακούς δίνουν τα χέρια και μοιράζονται την πρόκριση.

Μοιράζονται την πρόκριση

Είναι όπως όταν πηγαίνω εγώ επισκέπτης σε φιλικά σπίτια που έχουν σκυλάκι. Όταν ήμουν μικρό ανόητο κουταβάκι, έκανα χαλασμό μόλις έβλεπα να ορμάνε στο φαγητό και τις περισσότερες φορές έμενα νηστικός. Μεγαλώνοντας κατάλαβα πως από το να μένω νηστικός, είναι προτιμότερος ο συμβιβασμός. Καλύτερα λοιπόν να φάμε και οι δύο, παρά να πάρουμε το ρίσκο να μείνουμε τελείως νηστικοί.

Αυτή ακριβώς είναι η λογική που υπάρχει στο παιχνίδι Ουκρανία-Αυστρία. Τυχερές οι δύο ομάδες, είχαν στον όμιλο τους την χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης. Κέρδισαν τη Βόρεια Μακεδονία, έφτιαξαν μηδενική διαφορά τερμάτων και φέρνοντας ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι περνάνε αγκαζέ. Οι Ουκρανοί, θα πανηγυρίσουν από τις 21.00 την πρόκριση, οι Αυστριακοί, τρεις ώρες αργότερα, μόλις θα μάθουν πως οι Βέλγοι κέρδισαν την Φιλανδία. Η ισοπαλία δίνεται στο 1,95 από την Stoiximan.

Δώρο στον Έρικσεν

Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν οι Δανοί να κερδίσουν τους Ρώσους, αυτό που έχω καταλάβει καλά όμως είναι πως ο Λουκάκου τον αγαπάει πολύ τον Έρικσεν. Έψαξα μάλιστα και έμαθα πως μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο στις αποστολές. Είναι λοιπόν σίγουρο, πως θα θελήσει να κάνει στον αδερφικό του φίλο, ένα πολύ όμορφο δώρο. Η πρόκριση των Δανών σε μεγάλο ποσοστό εξαρτάται και από τους Βέλγους. Κερδίζουν οι Βέλγοι τους Φιλανδούς και οι Δανοί τους Ρώσους και εξασφαλίζουν την δεύτερη θέση του ομίλου.

Η νίκη των Δανών επί της Ρωσίας και του Βελγίου επί της Φιλανδίας, προσφέρει ένα παρολί με απόδοση 2,27 στη Stoiximan.

Επειδή ξέρω καλά από φιλίες, είμαι σίγουρος πως ο Λουκάκου θα αφηνιάσει για να κάνει ένα δώρο στον φίλο του Έρικσεν. Το να σκοράρει ο Λουκάκου προσφέρεται σε απόδοση 1,83 στη Stoiximan και σε απόδοση 3,60 προσφέρεται να πετύχει το πρώτο τέρμα.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ