MUNDIAL MORNING SHOW

Ο Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο στο SPORT24: "Το VAR και η τεχνολογία βοηθούν και δεν πρέπει να τα φοβόμαστε"

Italys coach Luigi Di Biagio gives instructions to his players during the Euro U21 soccer championship group B match between England and Italy, at the Ander stadium in Olomouc, Czech Republic, Wednesday, June 24, 2015. (AP Photo/Matthias Schrader)
Italys coach Luigi Di Biagio gives instructions to his players during the Euro U21 soccer championship group B match between England and Italy, at the Ander stadium in Olomouc, Czech Republic, Wednesday, June 24, 2015. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο μίλησε στο SPORT24 και στην εκπομπή Mundial Morning Show και αναφέρθηκε στα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στο Μουντιάλ, τους παίκτες, το VAR και την κόντρα Μέσι - Ρονάλντο.

Ο Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο μίλησε στο "Mundial Morning Show" με τους Αντρέα Παλομπαρίνι, Ηλία Καλλονά και Μαρία Κουβέλη. Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στο Μουντιάλ, τους παίκτες, το VAR και την κόντρα Μέσι - Ρονάλντο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς ζει το Μουντιάλ χωρίς την Ιταλία: "Δυστυχώς για εμάς για δεύτερη φορά δεν καταφέραμε να προκριθούμε στην τελική φάση. Παρακολουθώ το Μουντιάλ όχι ως φίλαθλος, αλλά το βλέπω ως ειδικός του αθλήματος με μεγάλο ενδιαφέρον"

Για το τι είδε μέχρι τώρα και τον έχει εντυπωσιάσει: "Πέρα από τα μεγάλα ονόματα, αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι υπάρχουν ομάδες και ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο αποκορύφωμα της φόρμας τους και έχουν δείξει ότι μπορούν να ανατρέψουν οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Υπάρχουν ομάδες οι οποίες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι διεξάγεται αυτή την εποχή το Μουντιάλ για να μπορέσουν να κάνουν την έκπληξη"

Για το γκολ της Ιαπωνίας και το VAR: "Σίγουρα η τεχνολογία βοηθάει και δεν πρέπει να τη φοβόμαστε. Είναι κάτι σημαντικό για να μπορέσουμε να αποδεχτούμε πράγματα που δεν μπορούσαμε στο παρελθόν. Οπότε χρειάζεται η τεχνολογία και πολλές φορές τα πράγματα εξελίσσονται όπως έπρεπε να εξελιχθούν"

Για το ποια ομάδα τον έχει εντυπωσιάσει περισσότερο: "Με έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο η Βραζιλία και η Γαλλία. Η Αργεντινή μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, αλλά έχει ανεβάσει την απόδοσή της. Υπάρχουν ομάδες που είναι θεωρητικά μικρότερες ωστόσο παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Όπως για παράδειγμα το Μαρόκο ή η Σαουδική Αραβία. Ανεξάρτητα από τη νίκη έκπληξη κόντρα στην Αργεντινή έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Συνήθως στα Μουντιάλ που παίζονται το καλοκαίρι οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται υποτονικά διότι προέρχονται από γεμάτη σεζόν. Αυτή τη φορά βρίσκονται στο μάξιμουμ της φόρμας τους και αυτό βοηθά. Βλέπουμε ομάδες οι οποίες παίζουν με μεγάλη ένταση, όπως για παράδειγμα είναι η Αγγλία".

Για τους παίκτες που τον έχουν εντυπωσιάσει μέχρι τώρα: "Ο Εμπαπέ είναι εκείνος που με έχει εντυπωσιάσει. Υπάρχει η μάχη του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μέσι τους οποίους περιμένουμε να ανεβάσουν την απόδοσή τους από εδώ και πέρα. Μην ξεχνάμε ότι έχουν και την μεταξύ τους μάχη αφού έχουν πετύχει τα ίδια τέρματα σε Μουντιάλ. Μπορεί ο Κριστιάνο να πανηγύρισε όταν έχασε το πέναλτι ο Μέσι. Επίσης μου άρεσε και ο Μπεντανκούρ με την Ουρουγουάη"

Για το εάν θα επιστρέψει στους πάγκους: "Θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι να μπει υπογραφή δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Υπάρχουν πολλές συζητήσεις με συλλόγους και εθνικές ομάδες, αλλά θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες τι θα γίνει"

Για το πώς ήταν να παίζει με τους Τότι, Ρονάλντο και Βιέρι: "Είχα την τύχη να παίξω μαζί τους, αλλά ίσως ήταν και εκείνοι τυχεροί που έπαιξαν μαζί μου. Πέρα από την πλάκα ήταν ωραίο που παίξαμε μαζί, αλλά πολλές φορές όταν τους έδινες την μπάλα εκείνοι έκαναν τη δύσκολη δουλειά"

Για το πάντελ που έχει μπει στη ζωή του: "Υπάρχει φυσικά το ποδόσφαιρο, αλλά έχει μπει και το πάντελ. Είναι ωραίο που παίζουμε αρκετοί παλιοί συμπαίκτες"

Για το εάν είναι καλός ο Λάμπρος Χούτος στο πάντελ: "Ο Λάμπρος στην αρχή δεν μπορούσε να παίξει, τώρα μπορούμε να παίξουμε μαζί και διασκεδάζουμε"

Δείτε όλη την εκπομπή και τη συνέντευξη του Ντι Μπιάτζιο μετά το 37ο λεπτό

TAGS MUNDIAL MORNING SHOW ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ