VIRAL

Ο Λεβαντόβσκι βρήκε μοναδική πατέντα για το χτένισμα της κόρης του

Ο Λεβαντόβσκι βρήκε μοναδική πατέντα για το χτένισμα της κόρης του

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αποδεικνύει πως δεν είναι σπάνια ιδιοφυία μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου αλλά και έξω από αυτές, φροντίζοντας τα μαλλιά της κόρης του με έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο.

Αναντίρρητα ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς που έχουν εμφανιστεί στα γήπεδα του κόσμου την τελευταία δεκαετία και η Μπάγερν είναι η μεγάλη τυχερή αφού απολαμβάνει τις υπηρεσίες του για πάνω από μία επταετία.

Πέρα ωστόσο από την απίστευτη εκτελεστική δεινότητα που τον χαρακτηρίζει όταν φοράρει σορτς και φανέλα και μπαίνει στο γήπεδο, ο Πολωνός επιθετικός δείχνει να έχει έμπνευση και όσον αφορά στις δουλειές του σπιτιού.

Μία από αυτές ήταν και η περιποίηση των μαλλιών της κόρης του, με τον "Λέβα" να σκαρφίζεται κάτι το ασύλληπτο, να φτιάξει το χτένισμά της με τη βοήθεια μίας ηλεκτρικής σκούπας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Δείτε το video που ανέβασε ο "Λέβα" αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να το κοπιάρετε. Άλλωστε, ο Λεβαντόβσκι δεν αντιγράφεται όπως έχετε διαπιστώσει από τα κατορθώματά του εντός αγωνιστικού χώρου όλα αυτά τα χρόνια...

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ