ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Λεβαντόβσκι έχασε τρομερή διπλή ευκαιρία για να σπάσει το ρεκόρ του Μίλερ

Η αντίδραση του Λεβαντόφσκι μετά τη χαμένη ευκαιρία
Η αντίδραση του Λεβαντόφσκι μετά τη χαμένη ευκαιρία PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είχε μοναδική διπλή ευκαιρία για να σκοράρει και να πετύχει το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία της Bundesliga με 41 γκολ μέσα σε μία σεζόν αλλά "κατόρθωσε" να μη σημαδέψει σωστά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (VIDEO).

Το ματς της 15ης Μαΐου του 2021 απέναντι στην Φράιμπουργκ δύσκολα θα μπορέσει ποτέ να το απωθήσει από τη μνήμη του ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Δεν συμβαίνει άλλωστε πολλές φορές στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή αυτό που συνέβη στον 32χρονο φορ της Μπάγερν, ο οποίος κάνοντας το 1-0 απέναντι στην Φράιμπουργκ για την 33η αγωνιστική της Bundesliga ισοφάρισε τη μυθική επίδοση αριθμού τερμάτων σε μία σεζόν (40) που είχε ο Γκερντ Μίλερ από το 1971-72.

Ο "Λέβα" θα μπορούσε πάντως να ζήσει το απόλυτο όνειρο το απόγευμα του Σαββάτου αφού είχε τεράστια ευκαιρία, διπλή μάλιστα, να ξεπεράσει τον παίκτη-σύμβολο του γερμανικού ποδοσφαίρου, αλλά την σπατάλησε.

Πρώτα, στο 77ο λεπτό δέχτηκε φοβερή κάθετη πάσα από τον Γκνάμπρι αλλά είδε το πλασέ του να αποκρούεται από τον κίπερ των γηπεδούχων, Φλέκεν, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό και στην εξέλιξη της φάσης δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή σε ουσιαστικά ανυπεράσπιστη εστία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Print Screen Glomex

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ