ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Κυζιρίδης έδωσε τη νίκη στη Ζλάτε με δύο γκολ

Ο Κυζιρίδης έδωσε τη νίκη στη Ζλάτε με δύο γκολ
YOUTUBE

Ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης σημείωσε ακόμα δύο γκολ τις τελευταίες εβδομάδες και με αυτά η Ζλάτε επικράτησε με 2-0 της Ποχρόνε του Στέλιου Κόκοβα στο πρωτάθλημα Σλοβακίας.

Ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης σημείωσε ακόμα δύο γκολ και έδωσε τη νίκη στη Ζλάτε επί της Ποχρόνε με 2-0 για τη 16η αγωνιστική της Fortuna Liga στη Σλοβακία.

Ο Έλληνας επιθετικός "χτύπησε" στο τέλος των δύο ημιχρόνων, αρχικά στο 44' και στη συνέχεια στο 86' και με τη νίκη αυτή συνέχισε την ανοδική πορεία των τελευταίων τριών αγωνιστικών.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, αφού στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος έχει τέσσερα γκολ και μία ασίστ, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική ανάκαμψη της Ζλάτε.

Για τους γηπεδούχους, που παρέμειναν ουραγοί στη βαθμολογία, ο Στέλιος Κόκοβας έμεινε εκτός αποστολής.

Σε άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ζέμπλιν νίκησε με 1-0 την Τατράν εκτός έδρας, με τον Δημήτρη Πόποβιτς να μπαίνει αλλαγή στο 65' και τον Γιώργο Νεοφυτίδη να μένει στον πάγκο των νικητών.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ