ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την Telegraph

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απογοητευμένος μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απογοητευμένος μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ © 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Έρικ Τεν Χαχ δεν θα σταθεί εμπόδιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο τον Ιανουάριο, εάν επιλέξει να αφήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το καλοκαίρι που ολοκληρώθηκε διαδραματίστηκε σίριαλ ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήθελε να αφήσει το Ολντ Τράφορντ, ωστόσο η κατάλληλη πρόταση δεν έφτασε στα χέρια του.

Σύμφωνα με την Telegraph, είναι αρκετά πιθανό ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να αποχωρήσει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Τεν Χαχ δεν θα σταθεί εμπόδιο, εάν φτάσει πρόταση στον Ρονάλντο.

Ο Τεν Χαν ήθελε να τον κρατήσει το καλοκαίρι, ωστόσο με το πέρασμα του καιρού αποφάσισε πως δεν έχει πρόβλημα να τον αφήσει να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ.

Στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν χρησιμοποιήθηκε, ενώ έχει μπει πέντε φορές ως αλλαγή, έχοντας αγωνιστεί συνολικά 207 λετπά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ