ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κουβαλά ακόμα τα σημάδια που του προκάλεσε ο Βατσλίκ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας MIGUEL RIOPA/AFP

Τρεις ημέρες μετά τη σύγκρουση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Τόμας Βατσλίκ στο Τσεχία - Πορτογαλία τα σημάδια στο πρόσωπο του Πορτογάλου είναι εμφανή, με τον φακό να τον απαθανατίζει στην προπόνηση της Δευτέρας (26/9) με μία μελανιά κάτω από το μάτι.

Οι Τόμας Βατσλίκ και Κριστιάνο Ρονάλντο συγκρούστηκαν σε μία φάση στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης της Τσεχίας με την Πορτογαλία για το Nations League.

Ο Πορτογάλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκε πρώτες βοήθειες, αφού από τη σύγκρουση με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού μάτωσε η μύτη του, με την αιμορραγία να σταματά με γάζες και τσιρότα.

Έχουν περάσει τρεις ημέρες από το περασμένο Σάββατο (24/9) που έγινε το συμβάν, ωστόσο τα σημάδια της σύγκρουσης είναι φανερά στο πρόσωπο του 37χρονου.

Ο φακός τον απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πορτογαλίας τη Δευτέρα (26/9) με μελανιά στο κάτω μέρος του δεξί του ματιού και ένα σημάδι στη μύτη.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ