VIRAL

Ο κουρέας του Πογκμπά "φωτογράφισε" την Γιουβέντους ως τη νέα ομάδα του Γάλλου

Ο Πολ Πογκμπά με το νέο του βαμμένο μαλλί
Ο Πολ Πογκμπά με το νέο του βαμμένο μαλλί ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛ ΠΟΓΚΜΠΑ ΣΤΟ TWITTER

Ο Πολ Πογκμπά αναμένεται να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιας που λήγει το συμβόλαιό του αυτό το καλοκαίρι και η Γιουβέντους ετοιμάζεται να τον υποδεχτεί ξανά, όπως άφησε να διαφανεί μέσω Instagram ο κουρέας του Γάλλου μέσου.

Το καλοκαίρι του 2016 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε 105 εκατομμύρια ευρώ στην Γιουβέντους για να αποκτήσει τον Πολ Πογκμπά, πραγματοποιώντας μία από τις πιο πολυδάπανες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με το άσχημο όμως να είναι πως ουδέποτε ο Γάλλος ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των ανθρώπων του αγγλικού συλλόγου.

Έτσι, μετά από έξι χρόνια με αρκετά σκαμπανεβάσματα, ο Γάλλος έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να αφήσει το Ολντ Τράφορντ (λήγει το συμβόλαιό του στο τέλος Ιουνίου) και σύμφωνα με τα σενάρια η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του είναι η Γιουβέντους.

Σενάρια τα οποία φρόντισε να φουντώσει ακόμα περισσότερο ο κουρέας του Πογκμπά, με τον 29χρονο να απευθύνει το ερώτημα "Ξέρετε τι ώρα είναι" ανεβάζοντας φωτογραφία του στην προσωπική σελίδα του στο Instagram, για να απαντήσει ο προσωπικός κομμωτής του με το hashtag "#Pogback" και δύο κύκλους, άσπρου και μαύρου χρώματος.

Ο κουρέας του Πογκμπά "φωτογράφισε" την Γιουβέντους ως τη νέα ομάδα του Γάλλου

Ουσιαστικά, προανήγγειλε την επιστροφή του στην Γιουβέντους, με το σχόλιό του αυτή να δημιουργεί ντόρο, ώστε να αναγκαστεί μετά από λίγο να το διαγράψει και να το αντικαταστήσει με το σχόλιο "Pogback to blonde", (Επιστροφή στο ξανθό).

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ