ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο SPORT24: "Θέλουμε να κάνουμε την Εθνική μεγάλη, ήθελα μόνο να δουλέψω"

Ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης 24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο Κώστας Φορτούνης κατά την επιστροφή του στην Εθνική μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και την εκπομπή Show Must Go On για την αγωνιστική του εκτόξευση και το μέλλον της ομάδας του Πογέτ. Επίσης, έκανε τις προβλέψεις του για το νικητή του Champions League, αλλά και του NBA, αποκαλύπτοντας το δικό του ιδανικό τελικό.

Κώστας Φορτούνης, παίκτης που αποτελεί ιδιαίτερο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο που την τελευταία διετία δεν πέρασε και λίγα. Ωστόσο, ο εκ των ηγετών του Ολυμπιακού έκανε τη ρελάνς, επέστρεψε δυναμικά και οδηγεί την ομάδα του στη διεκδικήσει το πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Η επιστροφή Φορτούνη θα μπορούσε να χωριστεί σε τρία κεφάλαια: Την προσωπική νίκη, το leadership των ερυθρολεύκων και το comeback στην Εθνική ομάδα.

Η κάμερα του SPORT24 και η εκπομπή Show Must Go On βρέθηκαν στην πρώτη της Ελλάδας στο γήπεδο της Ριζούπολης και η συνομιλία με τον Φορτούνη ήταν απολαυστική.

Έχουμε δύσκολο όμιλο, αλλά θα πάμε βήμα βήμα

Για το αν νιώθει πως ζει μία προσωπική επιτυχία τη φετινή σεζόν: "Αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να δουλέψω πολύ μετά από τον τελευταίο μου τραυματισμό και να γυρίσω στα επίπεδα που ήμουν. Κλήθηκα και πάλι στην Εθνική, είμαι πολύ χαρούμενος. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας. Να κάνουμε καλή προπόνηση και να είμαστε έτοιμοι".

Σχετικά με την Εθνική ομάδα και το υλικό που διαθέτει: "Ναι, η ομάδα έχει υλικό, έχει καλούς παίκτες και σε καλή ηλικία οι πιο πολλοί παίκτες. Όλοι παίζουν στις ομάδες τους, αυτό είναι καλό. Έχουμε δύσκολο όμιλο, αλλά θα πάμε βήμα βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι για να πάμε για το καλύτερο".

Αναφορικά με τους αγώνες κόντρα σε Γαλλία - Ολλανδία κι η Ελλάδα μπορεί να γίνει και πάλι ανταγωνιστική για να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις και τα "χτυπάει" τέτοια ματς, είπε: "Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας είναι πολύ δύσκολα αυτά τα παιχνίδια, κάποτε ναι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και τώρα να κάνουμε την Εθνική μεγάλη. Ήδη με τον κύριο Πογέτ έχουμε κάνει μία πολύ καλή πρόοδο, οπότε προχωράμε, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωνόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος".

Η Σίτι θα πάρει το Champions League, στους τελικούς θέλω Γιάννη με Ντόντσιτς

Κάναμε πλάκα στον Κώστα Φορτούνη πώς ούτε ο ίδιος ο Γκουαρδιόλα πιστεύει πως θα πάρει το Champions League με Μπάγερν, αλλά και η Ρεάλ στον ορίζοντα, εκείνος έμεινε σταθερός στην άποψή του: "Το Champions League; Πιστεύω ότι φέτος το' χει θα το πάρει η Σίτι"

Όντας μεγάλος φαν του μπάσκετ, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το το ζευγάρι που βλέπει στους τελικούς του ΝΒΑ. Τα "θέλω" του ξεκάθαρα με Γιάννη και Ντόντσιτς στα Finals: "Το NBA μακάρι να το πάρει ο Γιάννης γιατί είναι Έλληνας και έχει καταφέρει τόσα και τώρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να βγει και πάλι MVP. Αλλά, είμαστε και λίγο Λούκα Ντόντσιτς, οπότε μακάρι να γίνει τελικός Μπακς με τους Μάβερικς".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ