ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κόσμος ψήφισε: Κάντε το ποδόσφαιρο, μπάσκετ!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÔËÅÔÉÊÏ Ì. - ÑÅÁË Ì. / CHAMPIONS LEAGUE / ATLETICO M. - REAL M. (Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÔËÅÔÉÊÏ Ì. - ÑÅÁË Ì. / CHAMPIONS LEAGUE / ATLETICO M. - REAL M. (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του αν συμφωνούν με κάθε μία από τις πιο σημαντικές κοσμοϊστορικές αλλαγές κανονισμών που εξετάζονται στο ποδόσφαιρο. Δείτε τα αποτελέσματα.

Το IFAB εξετάζει προτάσεις που αφορούν σε ριζοσπαστικές αλλαγές κανονισμών στο ποδόσφαιρο, οι οποίες επηρεάζουν από τη χρονική διάρκεια του αγώνα και την αυστηρότητα των έως τις εκτελέσεις των πέναλτι.

Επιλέξαμε τις πιο σημαντικές από αυτές και σας ρωτήσαμε αν συμφωνείτε ή όχι. Πάνω από 15.000 αναγνώστες ψήφισαν και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.

ΣΤΟΠ ΣΤΑ "ΝΤΟΥ" ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ

Όταν υπάρχει μία αμφισβητούμενη φάση, το 78% του κόσμου θέλει μόνο τον αρχηγό να προσεγγίζει τον ρέφερι και όχι όλη η ομάδα. Το 46% μάλιστα θέλει πρόστιμο ή και αφαίρεση βαθμών για την ομάδα που περικυκλώνει διαιτητές!

ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΡΟΝΟΥ: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα που κάνουν το ποδόσφαιρο να μοιάζει με μπάσκετ, έχοντας ουσιαστικά μόνο καθαρό χρόνο. Διακοπή χρόνου στην εκτέλεση πέναλτι (66%), στο γκολ (66%), στον τραυματισμό (81%), στις κάρτες (54%), στις αλλαγές (74%), στις εκτελέσεις φάουλ (53%). Παντού!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Να παραμείνει ως έχει η σειρά των πέναλτι στην ομώνυμη διαδικασία θέλει το 58% των αναγνωστών, έναντι του 42% που θέλει το σύστημα ΑΒΒΑ. Όχι και στον σταματημό της φάσης στα πέναλτι που εκτελούνται την ώρα του κανονικού παιχνιδιού, ψήφισε το 78%.

ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟΪ, ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Σαρωτικό "ναι" στο να συνεχίζεται στους πίνακες των γηπέδων η χρονομέτρηση και στις καθυστερήσεις, καθώς το ψήφισε το 90%. Αντίθετα, το να παίζει μόνος του ένας παίκτης το φάουλ ή το κόρνερ συγκέντρωσε μόλις 18%, ενώ 50-50 είναι οι απόψεις για το πότε θα ακούγεται το τελευταίο σφύριγμα του ημιχρόνου και του αγώνα.

Τέλος, το 75% θέλει κόκκινη στους "Μαραντόνες" αυτού του κόσμου που σκοράρουν με το χέρι. Αν φυσικά γίνει αντιληπτή η παράβαση!

Αν δεν βλέπετε τα αποτελέσματα του poll από το κινητό πατήστε εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ