ΤΟΤΕΝΑΜ

Ο Κόντε απάντησε στις φήμες για ενδιαφέρον της Παρί: "Να μην επινοούν fake news"

Ο Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Τότεναμ και την Νιούκαστλ για την Premier League.
Ο Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Τότεναμ και την Νιούκαστλ © 2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν, χαρακτήρισε ψέματα και fake news όσα γράφονται από τα γαλλικά ΜΜΕ.

Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως στην Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να υπάρξει ολικό λίφτινγκ το επόμενο καλοκαίρι και μία από τις πρώτες κινήσεις θα είναι η απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Μάλιστα, το όνομα που γράφτηκε ότι θα τον διαδεχθεί είναι εκείνο του Αντόνιο Κόντε.

Ο προπονητής της Τότεναμ ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου της ομάδας του, τονίζοντας πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα: "Φυσικά είναι ωραίο όταν άλλες ομάδες εκτιμούν τη δουλειά μου. Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να επινοήσουν ειδήσεις, μόνο για να μιλήσουν ή να δημιουργήσουν προβλήματα.

Αυτή η κατάσταση με κάνει να χαμογελάω, αλλά νομίζω πως οι άνθρωποι που θέλουν να πουν κάτι σαν και αυτό πρέπει να δείχνουν σεβασμό σε όλους εκείνους που σχετίζονται με την υπόθεση και να μην επινοούν fake news και να λένε ψέματα".

Όσον αφορά στο συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι ανέφερε: "Έχουμε ακόμη να παίξουμε πέντε παιχνίδια και μετά στο τέλος της σεζόν θα συζητήσουμε σε ιδιωτικό επίπεδο. Θα μιλήσω με την ομάδα μου και θα κοιτάξω να βρω την καλύτερη λύση".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ