EURO 2020

Ο Κόκε έσφαξε με το γάντι τον Φαν ντερ Φάαρτ

Ο Κόκε στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Πολωνία
Ο Κόκε στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Πολωνία © 2021 DAVID RAMOS/POOL VIA AP

Ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ άσκησε κριτική στην Εθνική Ισπανίας και ο Κόκε του απάντησε θυμίζοντάς του μία φωτογραφία.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γυρίσεις το μαχαίρι στην πληγή κάποιου. Ο Κόκε το έκανε με τον πιο σκληρό τρόπο που υπάρχει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ άσκησε σκληρή κριτική στην Εθνική Ισπανίας και τους παίκτες της: “Η Ισπανία είναι απαίσια, απαίσια. Ελπίζω να τους αντιμετωπίσουμε. Το μόνο που κάνουν είναι πάσες γύρω γύρω. Δεν έχουν κανένα παίκτη που ξέρει πως να δώσει μια τελική πάσα”

Ο Κόκε σήκωσε το γάντι και απάντησε με μια τρομερή μπηχτή στον Ολλανδό. "Με ρωτάτε για την κριτική του Φαν ντερ Φάαρτ; Είναι η στιγμή της δόξας του. Νομίζω τον έχω ξαναδεί. Είναι σε μία φωτογραφία στα γραφεία της Ομοσπονδίας της Ισπανίας μαζί με τον Ινιέστα" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η φωτογραφία στην οποία αναφέρεται ο Κόκε;

Ο Αντρές Ινιέστα τη στιγμή που κάνει το σουτ στην παράταση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 προ του Φαν ντερ Φάαρτ με το οποίο η Ισπανία κατέκτησε το τρόπαιο.
Ο Αντρές Ινιέστα τη στιγμή που κάνει το σουτ στην παράταση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 προ του Φαν ντερ Φάαρτ με το οποίο η Ισπανία κατέκτησε το τρόπαιο. © 2010 MARTIN MEISSNER / ASSOCIATED PRESS

Φυσικά, είναι η στιγμή του γκολ του Ινιέστα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 με τον Φαν ντερ Φάαρτ να προσπαθεί να τον ανακόψει με τάκλιν την τελευταία στιγμή.

Αν αυτό δεν είναι μαχαιριά στην καρδιά για τον παλαίμαχο Ολλανδό τότε τι είναι;

Θυμηθείτε το γκολ του Ινιέστα στον τελικό του 2010

TAGS EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ