VIRAL

Ο Κλοπ έβγαλε το καπέλο μόλις είδε τον Ρανιέρι στο Γουότφορντ - Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ βγάζει το καπέλο του στον Κλαούντιο Ρανιέρι στο Γουότφορντ - Λίβερπουλ
Ο Γιούργκεν Κλοπ βγάζει το καπέλο του στον Κλαούντιο Ρανιέρι στο Γουότφορντ - Λίβερπουλ PRINT SCREEN TWITTER: FOOTBALL ON BT SPORT

Γιούργκεν Κλοπ και Κλαούντιο Ρανιέρι αντάλλαξαν μία θερμή χειραψία πριν από τη σέντρα στο Γουότφορντ - Λίβερπουλ, με τον Γερμανό κόουτς να βγάζει το καπέλο στον 69χρονο Ιταλό σε μία ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπό του.

Η Λίβερπουλ αναμετρήθηκε με τη Γουότφορντ για την 8η αγωνιστική της Premier League, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων. Ο Ιταλός κόουτς επέστρεψε στο Νησί τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη Λέστερ, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τη Γουότφορντ.

Λίγο πριν από τη σέντρα στην αναμέτρηση ο Γιούργκεν Κλοπ αντάλλαξε με τον Ρανιέρι μία θερμή χειραψία, με τον Γερμανό τεχνικό των Reds να βγάζει το καπέλο στον 69χρονο σε μία ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπο και τη σπουδαία καριέρα του.

Η Γουότφορντ αποτελεί τον τέταρτο σταθμό του Ιταλού στο αγγλικό πρωτάθλημα και την τρίτη διαφορετική αγγλική ομάδα, μετά τις Λέστερ και Φούλαμ, που ο Κλοπ βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Ρανιέρι.

TAGS VIRAL PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ