PREMIER LEAGUE

Ο killer Ρονάλντο απάντησε άμεσα στο γκολ του Μπενραχμά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε εναντίον της Γουέστ Χαμ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε εναντίον της Γουέστ Χαμ @2021 IAN WALTON/AP IMAGES

Η αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε φωτιά μέσα σε πέντε λεπτά, με τον Μπενραχμά να βάζει μπροστά στο σκορ τα σφυριά στο 30' και τον Ρονάλντο να φέρνει ξανά το ματς σε ισορροπία στο 35ο λεπτό.

Συναρπαστικό ήταν το πρώτο ημίχρονο στο "London Stadium" στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League, με τις Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκουν αμφότερες το δρόμο προς τα δίχτυα μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών.

Την αρχή έκανε η Γουέστ Χαμ που είχε και τη βοήθεια της θεάς τύχης. Ο Μπενραχμά βρέθηκε σε θέση βολής μετά από πάσα του Μπόουεν και έκανε το σουτ μέσα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να βρίσκει στους (μαζεμένους) αγκώνες του Βαράν και να αλλάζει πορεία, για να ξεγελάσει τον Ντε Χέα και να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να είναι πιο άμεση και είχε τη σφραγίδα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο CR7 έπιασε το σουτ στην κίνηση, με τον Φαμπιάνσκι να αποκρούει αλλά ασθενώς και τον σταρ της Γιουνάιτεντ να ακολουθεί την πορεία της μπάλας για να την προωθήσει άνενόχλητος στα δίχτυα για το 1-1.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ