ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Κιελίνι θα αποχαιρετήσει τους φίλους της Γιουβέντους: "Έφτασε η ώρα, αλλά το ταξίδι δεν τελειώνει"

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι με τη φανέλα της Γιουβέντους © 2021 FRANK AUGSTIEN / FILE PHOTO / AP IMAGES

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι θα αγωνιστεί για τελευταία φορά μπροστά από τους φίλους της Γιουβέντους το βράδυ της Δευτέρας (16/5) κόντρα στη Λάτσιο και είναι έτοιμος να τους αποχαιρετήσει σε ένα έντονα συναισθηματικό κλίμα. Στην ανάρτησή του τόνισε πως το ταξίδι δεν θα τελείωσει.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι μετά τον χαμένο τελικό με την Ίντερ έκανε γνωστό πως θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους στο τέλος της χρονιάς, βάζοντας τέλος στη 17η πορεία του στους Τορινέζους.

Ο πολύπειρος διεθνής στόπερ το βράδυ της Δευτέρας (16/5) θα αγωνιστεί για τελευταία φορά μπροστά από τον κόσμο των "μπιανκονέρι".

Στην αναμέτρηση με τη Λάτσιο ο Κιελίνι θα χαιρετήσει τους φίλους της ομάδας, τονίζοντας στην ανάρτηση που δημοσίευσε στα social media πως το ταξίδι δεν θα τελειώσει για εκείνον.

"Έφτασε η μέρα. Απόψε θα περάσουν από μπροστά του πολλά συναισθήματα. Η Γιουβέντους ήταν τα πάντα για μένα. Τα νιάτα μου, η εμπειρία, η ωριμότητα. Η επιθυμία να κερδίσω, η χαρά του θριάμβου, η αποδοχή της ήττας. Η συγκίνηση της πρόκλησης, η μονομαχία στο γήπεδο. Και μετά οι πρωταθλητές, μέσα και έξω από το χορτάρι, οι προπονητές, όλοι οι άνθρωποι του προσωπικό. Όλοι όσοι πέρασαν από τον σύλλογο πάντα μου αφήνουν κάτι. Κάτι που έχω φροντίσει να συλλέξω, να διατηρήσω και να αγαπήσω.

Το τρία. Ο αριθμός μου. Αλλά και οι αισθήσεις που συνυπάρχουν πλέον στην ψυχή μου. Νιώθω χαρά για μια περιπέτεια που τελείωσε έτσι, για το ότι πραγματοποίησα κάθε όνειρο που μπορεί να φανταστεί κανείς ή όχι , και για το ότι θα μείνω για πάντα στην ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Γαλήνη, που διάλεξα την κατάλληλη στιγμή για να αποχαιρετήσω και να αποχωρήσω στο ίδιο επίπεδο με αυτό που ήμουν όταν ξεκίνησα, να έχω μοιραστεί τόσες πολλές αξίες και συναισθήματα. Ευχαριστώ όλη τη Γιουβέντους, την οικογένεια Ανιέλι που με υιοθέτησε όλα αυτά τα χρόνια, τα αγαπημένα μου πρόσωπα και όλους τους ανθρώπους που αγαπώ, χωρίς τους οποίους δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι τώρα, γιατί ήταν μια ανεξάντλητη πηγή στήριξης και ενέργειας και πάντα με συνόδευαν σε αυτό το μακρύ ταξίδι.

Βρίσκομαι μπροστά στο πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα, προσπαθώντας να φανταστώ μια νέα αυγή. Γιατί το ταξίδι δεν τελειώνει. Ακόμα δεν ξέρω τι με περιμένει στη συνέχεια. Θα είναι όμως, άλλη εποχή και άλλη ιστορία. Αυτή είναι η ώρα για του αποχαιρετισμού. Σας ευχαριστώ όλους, τους οπαδούς και τους αντιπάλους. Ευχαριστώ που με καλωσορίσατε, που με ανεχθήκατε, με υποστηρίξατε".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ