ΤΟΤΕΝΑΜ

Ο Κέιν έκανε δώρο σε ζευγάρι που ταξίδεψε από τις ΗΠΑ για το Μπέρνλι - Τότεναμ που αναβλήθηκε

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Τότεναμ εις βάρος της Μούρα
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Τότεναμ εις βάρος της Μούρα @2021 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ζευγάρι ταξίδεψε επί 31 ώρες για να δει το Μπέρνλι - Τότεναμ το οποίο τελικά αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης και ο Χάρι Κέιν τους έκανε ξεχωριστό δώρο.

Πώς είναι να ταξιδεύεις για ατελείωτες ώρες για να δεις την αγαπημένη σου ομάδα και τελικά ο αγώνας της να αναβάλλεται;

Αυτό το συναίσθημα έζησε ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ το οποίο ταξίδευε επί 31 ώρες για να δει από κοντά την αγαπημένη του Τότεναμ κόντρα στην Μπέρνλι.

Το ματς αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η απογοήτευσή τους ήταν μεγάλη. Η είδηση έγινε γνωστή και έφτασε μέχρι τον Χάρι Κέιν.

Εκείνος έδρασε αμέσως κάνοντας ένα πρόωρο χριστουγεννιάτικο δώρο στο ζευγάρι. "Την επόμενη φορά που θα είστε στο Λονδίνο και θα παίζουμε ελάτε στο γήπεδο ως καλεσμένοι μου" ήταν το ξεκάθαρο μήνυμά του.

Έτσι, το ζευγάρι μπορεί να μην παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Μπέρνλι, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μία μοναδική εμπειρία.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ