VIRAL

Ο Καζεμίρο αποκάλυψε πως όλοι λένε λάθος το όνομά του, με δική του ευθύνη

Ο Καζεμίρο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπέρνλι | 21 Δεκεμβρίου 2022
Ο Καζεμίρο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπέρνλι | 21 Δεκεμβρίου 2022 @2022 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Καζεμίρο είναι από τους πλέον διάσημους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές και όμως όλοι λένε και γράφουν λανθασμένα το όνομά του. Την ευθύνη την έχει μάλιστα ο ίδιος, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του.

Έχει παίξει πάνω από 500 ματς στην καριέρα του και είναι από τους πλέον επιτυχημένους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές της σύγχρονης εποχής, με το εντυπωσιακό όμως στοιχείο που τον συνοδεύει να είναι πως άπαντες δεν ξέρουν το πραγματικό του όνομα.

Αυτό δεν ισχύει πλέον, με τον ίδιο να αποφασίζει να πει την αλήθεια έστω και σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία. Ο λόγος για τον Καζεμίρο, με τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρώην της Ρεάλ να υποστηρίζει πως το πραγματικό του όνομα είναι Καζιμίρο και πως ένα λάθος που έγινε στα πρώτα του βήματα, τον συνόδευσε για πάρα πολλά χρόνια.

"Ονομάζομαι Κάρλος Ενρίκε Καζιμίρο, με "ι". Θυμάμαι πως έπαιξα ένα ματς με την Σάο Πάουλο και έγραψαν λάθος το όνομά μου, με "ε".

Έπαιξα πολύ καλά σε εκείνο το ματς και ως προληπτικός που είμαι, τους είπα "αφήστε το όνομα όπως έχει, αφού τα πράγματα πάνε καλά".

Ήταν ένα λάθος που έγινε σε ένα παιχνίδι, το όνομα έμεινε και είπα ότι δεν χρειάζεται να το αλλάξω", δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή του "BBC".

TAGS VIRAL ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ