LA LIGA

Ο Καβάνι θέλει να παίξει στη La Liga, σε επαφή με Ατλέτικο, Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη

Ο Έντισον Καβάνι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Έντισον Καβάνι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή El Chiringuito, επιθυμία του Έντισον Καβάνι είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη La Liga, με τον ατζέντή του να έχει έρθει σε επαφή με τις Ατλέτικο, Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτισε τον Έντινσον Καβάνι, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από την Αγγλία έπειτα από δύο χρόνια.

Ο Ουρουγουανός σταρ αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και όπως μετέδωσε η ισπανική εκπομπή El Chiringuito θέλει το τελευταίο του συμβόλαιο να είναι στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισπανία.

Η επιθυμία του 35χρονου επιθετικού είναι να αγωνιστεί στη La Liga, με τον εκπρόσωπό του μάλιστα να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τρείς ομάδες. Πρόκειται για τις Ατλέτικο, Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη, με τον παίκτη να είναι διατεθειμένος να μειώσει τις απολαβές του συγκριτικά με εκείνες στη Γιουνάιτεντ.

Ο Καβάνι έχει αγωνιστεί στα τρία από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: στην Ιταλία με τις φανέλες των Νάπολι και Παλέρμο, στη Γαλλία με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Αγγλία με τους κόκκινους διαβόλους.

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ