ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καρβάλιο, ο Ολυμπιακός και οι δύο προτάσεις από την Ισπανία

Ο Ζοάο Καρβάλιο σε παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ
Ο Ζοάο Καρβάλιο σε παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ NURPHOTO/AFP

Ο Ζοάο Καρβάλιο δυσκολεύεται να βρει χρόνο συμμετοχής στη Νότιγχαμ Φόρεστ μέσα στην περίοδο, ο Ολυμπιακός ψάχνεται (και) για δημιουργικό μεσοεπιθετικό και πληροφορίες φέρουν τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή να τέθηκε στα υπόψη του συμπατριώτη του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει την καλύτερη ανάπτυξη στο παιχνίδι της, όπως φάνηκε στα δύο τελευταία ματς με τον Παναθηναϊκό (0-0) και τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0) και αυτό ως ένα βαθμό έχει να κάνει με την απουσία του Αγκιμπού Καμαρά που βρίσκεται με την Εθνική Γουινέας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Παράλληλα, ο Κώστας Φορτούνης δεν είναι ακόμη διαθέσιμος και ο Πέδρο Μαρτίνς απέφυγε στη Λεωφόρο να βάλει στη θέση του επιτελικού χαφ, είτε τον Βαλμπουενά είτε τον Λόπες. Κατά συνέπεια, παρουσιάζεται έλλειμμα στη δημιουργία και κάπως έτσι φέρεται να ήρθε στο προσκήνιο πάλι ο Καρβάλιο, ο οποίος είχε απασχολήσει τους ερυθρόλευκους σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκτησε τον Πορτογάλο κεντρικό μεσοεπιθετικό από την Μπενφίκα αντί 15.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2018, αλλά ο παίκτης δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες μέχρι σήμερα. Μάλιστα, η αγγλική ομάδα τον παραχώρησε δανεικό την περασμένη περίοδο στην Αλμερία, στην οποία είχε 37 συμμετοχές και 3 ασίστ.

Ο Καρβάλιο επέστρεψε το καλοκαίρι στο Σίτι Γκράουντ, ξεκίνησε καλά τη σεζόν τον Αύγουστο παίζοντας εναντίον της Μπράντφορντ στο Λιγκ Καπ όπου πέτυχε δύο τέρματα και κόντρα στην Μπλάκμπερν, στην Στόουκ Σίτι και στην Ντέρμπι Κάουντι στο πρωτάθλημα, αλλά στη συνέχεια έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα.

Έπαιξε πάλι τον περασμένο Δεκέμβρη, ένα ημίχρονο απέναντι στη Μίντλεσμπρο, 35´ λεπτά κόντρα στη Χαλ Σίτι και ένα δεκάλεπτο με αντίπαλο την Χάντερσφιλντ και έκτοτε δεν αγωνίστηκε. Ούτε με την Άρσεναλ στο Κύπελλο, ούτε με την Μίλγουολ στο πρωτάθλημα.

Προς το παρόν, από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν τα περί ενδιαφέροντος για τον Ζοάο Καρβάλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, αυτό που ισχύει είναι πως ο Πορτογάλος επιθετικός θέλει να πάει κάπου να παίξει, να πάρει χρόνο συμμετοχής και η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει δεχτεί δύο προτάσεις από ισπανικές ομάδες για εξάμηνο δανεισμό του.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι προσφορές των ισπανικών συλλόγων δεν ικανοποιούν για την ώρα την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη δύο εβδομάδες μέχρι τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και όλα παραμένουν ανοιχτά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ