ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Έντι Ιορντανέσκου στο "τιμόνι της εθνικής Ρουμανίας

Ο Έντι Ιορντανέσκου κατά την παρουσίασή του από την εθνική Ρουμανίας
Ο Έντι Ιορντανέσκου κατά την παρουσίασή του από την εθνική Ρουμανίας PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο γιος του Άγχελ Ιορντανέσκου, Έντι, ο οποίος απέρριψε την πρόταση του Ατρομήτου προτού οι Περιστεριώτες συμφωνήσουν με τον Κρις Κούλμαν, ανέλαβε την Τρίτη (25/1) την εθνική Ρουμανίας για την οποία ήταν μεγάλο φαβορί ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι.

Ο Έντι Ιορντανέσκου παρουσιάστηκε επίσημα την Τρίτη (25/1) από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας. Πρόκειται για τον γιο του Άνχελ Ιορντανέσκου, σπουδαίου ποδοσφαιριστή και προπονητή, ο οποίος τη σεζόν 1998/99 είχε διατελέσει εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδας.

Ο 43χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου για λίγο (1998/99), υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος των προκριματικών του Euro 2024, συμπεριλαμβανομένων τυχόν αγώνων play-off, με αυτόματη παράταση σε περίπτωση πρόκρισης στην τελική διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, ήταν το μεγάλο φαβορί για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος μάλιστα είχε πάει στο Βουκουρέστι για να συζητήσει με την Ομοσπονδία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Ρουμάνου προπονητή, είχε συνδεθεί έντονα με τον Ατρόμητο, μετά το τέλος της συνεργασίας των Περιστεριωτών με τον Γιώργο Παράσχο. Ωστόσο, ο Ιορντανέσκου απέρριψε την πρόταση της ελληνικής ομάδας, με τον Κρις Κόουλμαν να υπογραφεί τελικά στον Ατρόμητο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ