ΜΙΛΑΝ

Ο Ιμπραχίμοβιτς πρωταγωνίστησε σε καυγά στο φινάλε του Μίλαν - Λάτσιο, που βρήκε τον Σάρι να αποβάλλεται

Ο Ιμπραχίμοβιτς πρωταγωνίστησε σε καυγά στο φινάλε του Μίλαν - Λάτσιο, που βρήκε τον Σάρι να αποβάλλεται
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Το φινάλε του Μίλαν - Λάτσιο βρήκε τους ροσονέρι να επικρατούν 2-0, ωστόσο ένα μαρκάρισμα πάνω στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν αρκετό για να φέρει τρομερή ένταση με πρωταγωνιστή τον Σουηδό επιθετικό.

Η Μίλαν ήταν ξεκάθαρα καλύτερη από την Λάτσιο και επιβλήθηκε 2-0 για να κάνει το "3 στα 3" στη φετινή Serie A, όμως παρά το γεγονός πως στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε και το ματς κύλησε ήρεμα, το φινάλε ήταν επεισοδιακό.

Αφορμή στάθηκε ένα μαρκάρισμα παίκτη της Λάτσιο πάνω στον Ιμπραχίμοβιτς, με τον Σουηδό φορ να εκνευρίζεται και να πιάνει από το πίσω μέρος του κεφαλιού τον Λούκας Λέιβα και να ακολουθεί πολύ μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο.

Μέσα σε αυτήν μπλέχτηκαν όλοι σχεδόν οι άνθρωποι των δύο ομάδων και αυτός που πλήρωσε τη νύφη ήταν ο Μαουρίτσιο Σάρι, με τον προπονητή της Λάτσιο να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Σκίφι.

"Πρέπει να έχεις σεβασμό", φάνηκε να λέει ο Σάρι στον Σαλεμάκερς λίγο πριν την αποβολή του από τον διαιτητή, με τον τεχνικό των λατσιάλι να δηλώνει λίγο αργότερα πως "ένας παίκτης έκανε μία χειρονομία που δεν είναι σωστή απέναντι σε μεγαλύτερους και ο Ιμπραχίμοβις τον έφερε για να μου ζητήσει συγγνώμη".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ