ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ο Ιμπραχίμοβιτς παραδέχθηκε πως επίτηδες χτύπησε τον Αθπιλικουέτα και... μείωσε την Premier League

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει γκολ της Μίλαν σε ματς της Serie A απέναντι στην Ρόμα | 31 Οκτωβρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει γκολ της Μίλαν σε ματς της Serie A απέναντι στην Ρόμα | 31 Οκτωβρίου 2021 @2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Στον Guardian μίλησε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και αναφέρθηκε στο πρόσφατο Ισπανία - Σουηδία, όπου παραδέχθηκε πως επίτηδες χτύπησε τον Αθπιλικουέτα, ενώ θεωρεί υπερεκτιμημένη την τεχνική στην Premier League.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στον "Guardian" και μίλησε για πολλά θέματα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόσφατο Ισπανία - Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου παραδέχθηκε πως επίτηδες χτύπησε από πίσω τον Αθπιλικουέτα, ενώ θεωρεί υπερεκτιμημένη την τεχνική στην Premier League.

Ο 40χρονος Σουηδός επιθετικός της Μίλαν, αγωνίστηκε από το 2016 μέχρι το 2018 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανέφερε: ποιότητα στην τεχνική είναι υπερτιμημένη. Ομως η Premier League, έχει άλλα χαρακτηριστικά, όπως ρυθμό και ένταση. Μπορείς να είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αλλά εάν δεν μπορείς να διαχειριστείς αυτόν τον ρυθμό... Στην Ισπανία, στην Γαλλία και στην Ιταλία, η τεχνική είναι καλύτερη. Γι' αυτό υπάρχουν τόσοι πολλοί ξένοι στην Premier League. Αυτοί φέρνουν την τεχνική".

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ήταν πρόθεσή του να χτυπήσει τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα στην πρόσφατη αναμέτρηση μεταξύ Σουηδίας και Ισπανίας, έτσι ώστε να πάρει εκδίκηση για τη συμπεριφορά του Ισπανού αμυντικού.

"Επίτηδες το έκανα. Ήταν χαζό, αλλά θα το έκανα ξανά και ξανά. Δεν ντρέπομαι για την πράξη μου. Δεν θα επιτρέπω σε κανέναν να έχει τέτοια συμπεριφορά σε συμπαίκτη μου, όπως αυτή που είχε ο Αθπιλικουέτα. Δεν ήθελε να τα βάλει μαζί μου. Ήθελα να τον κάνω να καταλάβει ότι απαγορεύεται να τα κάνει αυτά σε εμάς.

Και του έδειξα τι συμβαίνει όταν τα βάζει μαζί μας. Δεν με αφορά που θα χάσω ματς των μπαράζ, με ενδιαφέρει να καταλάβει ότι δεν συμπεριφέρεσαι άσχημα σε κάποιον που είναι πεσμένος κάτω. Δεν επιτίθεσαι σε σκυλί που δεν γαβγίζει. Σίγουρα θα το έκανα ξανά", ανέφερε ο Σουηδός σούπερ σταρ των ροσονέρι.

Επιπλέον, τόνισε ότι πονάει κάθε πρωί που ξυπνάει, αλλά συνεχίζει με πείσμα και με αδρεναλίνη μέχρι να αποφασίσει ότι θα βάλει ο ίδιος τους τίτλους τέλους στην καριέρα του. "Δεν έχει να κάνει με τη φήμη ή τα συμβόλαια. Έχει να κάνει με την αδρεναλίνη που αισθάνομαι κάθε μέρα και με κρατάει τη στιγμή που πονάω παντού κάθε πρωί.

Οι περισσότεροι followers, τα περισσότερα λεφτά και η μεγαλύτερη προσοχή από τα media δεν θα σε κάνουν καλά. Αυτό που σε κάνει καλά είναι η αδρεναλίνη. Δεν με νοιάζει να υποφέρω, είναι το πρωινό μου. Η νέα γενιά με τόσα πράγματα που έχει, μπορεί να κάνει λίγα πράγματα και να κερδίσει αναγνώριση. Είμαι περήφανος που είμαι της παλιάς γενιάς. Έχω ακόμα στόχους που μπορώ να πετύχω".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ