ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Ο Ιμπραχίμοβιτς στην αποστολή της Σουηδίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας @2016 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε δυναμικά στη δράση με τη φανέλα της Μίλαν και επιβραβεύτηκε από την εθνική Σουηδίας, με τον 40χρονο να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για τα δύο τελευταία παιχνίδιά της στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Το Euro 2020 το παρακολούθησε αναγκαστικά από την τηλεόραση παρότι ήταν μέσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, λόγω τραυματισμού, ενώ το ίδιο συνέβη και στα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τον περασμένο μήνα όλα έδειχναν πως θα γινόταν η επιστροφή του στη διεθνή δράση, όμως ούτε στα ματς με το Κόσοβο και την Γεωργία δεν τον είδαμε, καθώς έκρινε πως δεν ήταν ΄100% έτοιμος και προτίμησε να συνεχίσει την αποθεραπεία του σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο της Μίλαν.

Ωστόσο, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι πλέον καλά, το έδειξε με εντυπωσιακό τρόπο στο ματς της Μίλαν απέναντι στην Ρόμα την Κυριακή όπου ήταν ο καταλύτης της νίκης των ροσονέρι και η επιβράβευσή του έρχεται λίγα 24ωρα αργότερα από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Αυτό έγινε μέσω της ανακοίνωσης των τελευταίων κλήσεων για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους Σκανδιναβούς να κάνουν γνωστό την Τρίτη (02/11) πως ο "Ίμπρα" είναι στην αποστολή για τους δύο τελευταίους αγώνες με φόντο το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, απέναντι σε Γεωργία και Ισπανία, στις 11 και 14 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Σημειώνεται πως στην αποστολή της Σουηδίας για αυτά τα ματς είναι ένας παίκτης με παρουσία στην Ελλάδα τα δύο τελευταία χρόνια και αυτός είναι ο 30χρονος δεξιός μπακ του Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Η αποστολή της Σουηδίας:

Τερματοφύλακες: Ντάλμπεργκ, Νόρντφελντ, Όλσεν

Αμυντικοί: Αουγκούστινσον, Μιλόσεβιτς, Σούντγκρεν, Κραφτ, Νίλσον, Λίντελεφ, Όλσον, Χόλμεν

Μέσοι και επιθετικοί: Καγιούστε, Κλάεσον, Έκνταλ, Φόρσμπεργ, Ίσακ, Κουλουσέβσκι, Έρικσον, Κάρλσον, Γκιοκέρες, Όλσον, Λεβίκι, Σέμα, Σβάνμπεργκ, Κουάισον, Ιμπραχίμοβιτς

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ