ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ιμπραχίμοβιτς έκανε τηλεοπτική έκπληξη στον Αντσελότι και τον συγκίνησε με τα λόγια του

Ο Ιμπραχίμοβιτς έκανε τηλεοπτική έκπληξη στον Αντσελότι και τον συγκίνησε με τα λόγια του
PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Κάρλο Αντσελότι φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της κρατικής ιταλικής τηλεόρασης και μίλησε για την μεγάλη προπονητική καριέρα του, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να παρεμβαίνει μέσω video και να συγκινεί τον Ιταλό προπονητή με τα λόγια του.

Το φινάλε της περασμένης σεζόν βρήκε τον Κάρλο Αντσελότι να αγγίζει το ποδοσφαιρικό Έβερεστ με την Ρεάλ αφού οδήγησε τους μερένγκες στο 14ο τρόπαιο Champions League στην ιστορία τους και την ίδια ώρα έγινε εκείνος ο μοναδικος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου με τέσσερα τρόπαια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Λίγους μήνες αργότερα και με την Ρεάλ να εξακολουθεί να είναι μέσα σε όλους τους στόχους τους και για τη φετινή σεζόν, ο Ιταλός βρέθηκε σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής της Rai με τίτλο "Che Tempo Che Fa" και εκεί μίλησε για τους μεγάλους σταθμούς της καριέρας του, ενώ δέχτηκε μία όμορφη έκπληξη όταν άκουσε τα παιδιά του (Ντάβιντε και Κάτια) να μιλούν για εκείνον.

Ο Ιμπραχίμοβιτς έκανε τηλεοπτική έκπληξη στον Αντσελότι και τον συγκίνησε με τα λόγια του
PRINT SCREEN YOUTUBE

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Αντσελότι δέχτηκε ακόμα και να τραγουδήσει, ενώ υπήρχε ένα ακόμα σκηνικό που έκανε τον "Καρλέτο" να συγκινηθεί και σε αυτό ήταν πρωταγωνιστής ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άλλοτε προπονητή του στην Παρί τη σεζόν 2012-13.

"Γεια σου Κάρλο, συγχαρητήρια για όσα έχεις κάνει και για όσα έχεις κερδίσει. Είσαι το νούμερο 1, ήμουν τυχερός που σε είχα ως τεχνικό αλλά και εσύ τυχερός που με είχες ως προπονητής.

Η μεγαλύτερη τύχη ωστόσο ήταν να γνωρίσω το χαρακτήρα σου και για αυτό σου λέω ότι ως άνθρωπος είσαι ακόμα καλύτερος από ότι είσαι ως προπονητής.

Σε αγαπώ πολύ αλλά μην μου λες πια ότι δεν είσαι πλούσιος και ότι πρέπει να σου δανείζω χρήματα επειδή τώρα είσαι το ίδιο καλά και εσύ", τόνισε μέσω βιντεομηνύματός του ο Σουηδός στράικερ της Μίλαν, με τον Αντσελότι να συγκινείται με τα λόγια του "Ίμπρα" και να λέει τα εξής:

"Πίσω από αυτη τη μάσκα του αλαζόνα, υπάρχει ένας μεγάλος επαγγελματίας και ένας μεγάλος αλτρουιστής. Ο Ζλάταν ήταν ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έχω προπονήσει και ο οποίος χαιρόταν περισσότερο να δίνει ασίστ παρά να βάζει γκολ.

Έτσι ήταν στο Παρίσι. Είναι ένας μεγάλος παίκτης και μία μεγάλη προσωπικότητα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ