ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: Το χειρουργημένο γόνατό του τρεις μήνες πριν

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Roma at the Milan San Siro Stadium, Italy, Monday, Oct. 26, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Roma at the Milan San Siro Stadium, Italy, Monday, Oct. 26, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) @ 2020 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πόσταρε στα social media το γόνατό του μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο, θέλοντας να δείξει πως σε λιγότερο από τρεις μήνες επέστρεψε και μάλιστα σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι κόντρα στη Λάτσιο.

Πιο δυνατός από ποτέ επέστρεψε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος σκόραρε το δεύτερο γκολ της Μίλαν στο ματς της Κυριακής (12/9) κόντρα στη Λάτσιο (2-0), με το αμέσως προηγούμενο γκολ του στην Serie A να καταγράφεται στις 21 Μαρτίου 2021 κόντρα στην Φιορεντίνα.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ, ο οποίος εξαιτίας του τραυματισμού του έχασε το Euro 2020 με την εθνική ομάδα της χώρας του, στις 19 Ιουνίου υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και σχεδόν τρεις μήνες μετά (12/9) έκανε δυνατό comeback.

Μάλιστα, ο 39χρονος μετά το φινάλε του αγώνα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δύο φωτογραφίες που σηματοδοτούν τις δύσκολες μέρες που πέρασε, αλλά και τη μεγάλη επιστροφή του. Συγκεκριμένα, ο Ζλάταν πόσταρε το γόνατό του μετά την επέμβαση και εν συνεχεία τη στιγμή του γκολ με τη Μίλαν, θέλοντας να δείξει πως σε λιγότερο από τρεις μήνες επανήλθε και μάλιστα βρήκε και δίχτυα.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ