SPORTS & GOSSIP

Ο Ικάρντι διέψευσε τις φήμες για διαζύγιο με τη Γουάντα Νάρα μέσω video

Η Γουάντα Νάρα απολαμβάνει τις διακοπές της
Η Γουάντα Νάρα απολαμβάνει τις διακοπές της INSTAGRAM / @MAUROICARDI

Ο Μάουρο Ικάρντι θέλησε να διαψεύσει τις φήμες που θέλουν ξανά το ζευγάρι να βρίσκεται στα χωρίσματα, δημοσιεύοντας ένα video στα social media, στο οποίο πρωταγωνιστεί και η σύζυγος του, Γουάντα Νάρα.

Διάφορα σενάρια θέλουν πάλι τον γάμο του Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα να περνά κρίση, έπειτα από ένα ηχητικό ντοκουμέντο που διέρρευσε, στο οποίο ακούγεται η μάνατζερ και σύζυγός του να λέει πως ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου.

Λίγες ώρες μετά τις νέες φήμες, ο Αργεντινός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, δημοσίευσε στα social media ένα video από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

Μάλιστα, όσο παίζει το video ως μουσική υπόκρουση ακούγεται μία ομιλία, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: "Αν λένε άσχημα πράγματα για σας, αφήστε τους.

Γιατί ενώ αυτοί οι άνθρωποι σπαταλούν το χρόνο τους, κουτσομπολεύοντας για τα ταξίδια σας, τα επιτεύγματά σας και την ερωτική σας ζωή, εσείς εξακολουθείτε να είστε αληθινοί και αυτό τους πληγώνει. Τους πονάει και θέλουν να σας δουν να υποφέρεται και κάθε μέρα ο Θεός σας ευλογεί".

TAGS SPORTS & GOSSIP ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ