ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Ικάρντι απειλεί να φύγει από την Παρί, εκβιάζοντας οικονομικά τη Γουάντα Νάρα που είναι και μάνατζέρ του

Ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα
Ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα © 2019 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Μάουρο Ικάρντι προσπαθεί να σώσει τον γάμο του με τη Γουάντα Νάρα με όποιον τρόπο μπορεί, φτάνοντας ακόμα και να απειλήσει ότι θα φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, εκβιάζοντας με τον τρόπο αυτό οικονομικά τη σύζυγό του, που είναι και η μάνατζερ του.

Δύσκολες ώρες περνάει ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος "παλεύει" με όσα μέσα διαθέτει να σώσει τον γάμο του με τη Γουάντα Νάρα, ο οποίος όπως φαίνεται οδεύει προς το τέλος του.

Η Γουάντα Νάρα άφησε να εννοηθεί πως ο Αργεντινός φορ την απάτησε και για αυτό βάζει τέλος στη σχέση τους, όμως ο ίδιος κάνει ό,τι μπορεί για να την πείσει να τον συγχωρέσει και δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Το πρώην μοντέλο ωστόσο, δεν φαίνεται διατεθειμένο να επιστρέψει στον Ικάρντι, συνεχίζοντας τον πόλεμο στα social media, όπου ανέβασε μία φωτογραφία χωρίς τη βέρα της.

Από τη μεριά του ωστόσο, ο 28χρονος επιθετικός περνάει στην αντεπίθεση. Όπως αναφέρει η τηλεοπτική εκπομπή της Αργεντινής "Los Angeles de la Mañana", ο πρώην παίκτης της Ίντερ έφτασε στο σημείο να απειλήσει πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο του Παρισιού, ασκώντας με τον τρόπο αυτό πίεση στη σύζυγό του. Πρόκειται για ένα είδος συναισθηματικού και οικονομικού εκβιασμού προς τη Γουάντα Νάρα, καθώς εκείνη, ούσα η μάνατζέρ του, διαχειρίζεται την καριέρα του.

Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που σπάσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους, το οποίο εκπνέει το 2024, θα επηρεαστεί οικονομικά κι εκείνη εξαιτίας των ρητρών που υπάρχουν στη συμφωνία των δύο πλευρών.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ