THE SPORTS ECONOMIST

Ο ιδιοκτήτης Νιμ στο SPORT24: "Ο Ελίασον δεν πωλείται, απορρίφθηκαν οι προτάσεις της ΑΕΚ"

Ο Νίκλας Ελίασον με τη φανέλα της Μπρίστολ Σίτι
Ο Νίκλας Ελίασον με τη φανέλα της Μπρίστολ Σίτι © 2020 PETER CZIBORRA / POOL REUTERS / AP IMAGES

Κατηγορηματικός ως προς την στάση της Νιμ στην προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Σουηδό εξτρέμ Νίκλας Ελίασον ήταν ο ιδιοκτήτης του γαλλικού club, Ρανί Ασάφ σε επικοινωνία του με το SPORT24, ξεκαθαρίζοντας πως είναι απόφαση της ομάδας του να μην πωληθεί ο 26χρονος ακραίος.

Συνεχείς τις τελευταίες ημέρες οι αναφορές στη Γαλλία για την εντατικοποίηση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Σουηδό εξτρέμ Νίκλας Ελίασον. Συγκεκριμένο μάλιστα το πλαίσιο των εν λόγω αναφορών, με δημοσίευση λεπτομερειών αναφορικά με τις προτάσεις, δύο τον αριθμό, της Ένωσης για τον ακραίο μεσοεπιθετικό.

Το SPORT24 επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του γαλλικού club, Ρανί Ασάφ, επιδιώκοντας να αποσαφηνίσει την κατάσταση. "Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες σχετικά με το ύψος των προσφορών που έχουν γίνει, αλλά είναι αλήθεια πως η ΑΕΚ έχει καταθέσει δύο προτάσεις για τον Ελίασον. Και οι δύο απορρίφθηκαν", το αρχικό σχόλιο του Ασάφ.

Το επόμενο όμως ήταν αυτό που αλλάζει το σκηνικό και της φημολογίας, αλλά και εφόσον ευσταθεί και της επιδίωξης της ΑΕΚ να αποκτήσει τον 26χρονο ακραίο: "Δεν υπάρχει κάποιο ποσό που θα μας έκανε να αναθεωρήσουμε την στάση μας. Και αυτό για έναν απλό λόγο. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να πουλήσουμε τον Ελίασον. Έχουμε αποφασίσει να τον κρατήσουμε στο ρόστερ ώστε να μας ενισχύσει στην προσπάθεια επιστροφής στη Ligue 1", η ενδεικτική επισήμανση του ιδιοκτήτη της Νιμ.

Κατάληξη της επικοινωνίας η ακόμη πιο ισχυρή επανάληψη της πρότερης θέσης, αφού ζητήθηκαν σχετικές διευκρινήσεις: "Ναι, αυτό είναι κατηγορηματικό. Και δεν θα αλλάξει. Το γνωρίζει πλέον ο ποδοσφαιριστής, αλλά και νομίζω πως πλέον έχει μεταφερθεί και στην πλευρά της ΑΕΚ".

Μένει να διαπιστωθεί αν το αφεντικό της Νιμ κυριολεκτεί, ακριβολογεί και εννοεί ότι μετ' επιτάσεως δήλωσε σχετικά με τον Ελίασον ή αν αυτή του η τοποθέτηση αποτελεί μέρος μιας τακτικής καθ’ όλα συνηθισμένης σε μεταγραφικές υποθέσεις και διαπραγματεύσεις.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ