SERIE A

Ο Ιχαταρέν της Σαμπντόρια σκέφτεται να σταματήσει στα 19 λόγω κατάθλιψης

Ο Μοχαμέντ Ιχαταρέν με τη φανέλα της Αϊντχόφεν
Ο Μοχαμέντ Ιχαταρέν με τη φανέλα της Αϊντχόφεν © 2021 PETER DEJONG / AP IMAGES

Ο Μοχαμέντ Ιχαταρέν ο οποίος αγωνίζεται στη Σαμπντόρια και ανήκει στη Γιουβέντους, σκέφτεται να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα λόγω κατάθλιψης, σύμφωνα με πηγές από την Ιταλία και την Ολλανδία.

Ο Μοχαμέντ Ιχαταρέν, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαμπντόρια ως δανεικός από τη Γιουβέντους, σκέφτεται να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται πηγές από την Ολλανδία.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι από τη Γιουβέντους έναντι 1.9 εκατομμυρίου ευρώ, παραχωρήθηκε δανεικός στη Σαμπντόρια, ωστόσο δεν αγωνίστηκε ποτέ με την ομάδα της Γένοβας, καθώς βρίσκεται στην Ολλανδία, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Στην Ολλανδία αναφέρουν ότι ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω κατάθλιψης, η οποία του προκλήθηκε από τον θάνατο του πατέρα του το 2019.

Την περσινή σεζόν η συμπεριφορά του στους Ολλανδούς δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, καθώς δημιούργησε κάποια προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Οι δύο ομάδες δεν έχουν τοποθετηθεί μέχρι στιγμής, καθώς περιμένουν την επιστροφή του στην Ιταλία για να μάθουν από τον ίδιο τις προθέσεις του.

TAGS SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ