ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Γουίλιαν αποχώρησε από την Κορίνθιανς λόγω απειλών σε εκείνον και την οικογένειά του

Ο Γουίλιαν
Ο Γουίλιαν @ 2022 BRUNA PRADO / AP IMAGES

Ο Γουίλιαν αποτελεί παρελθόν από την Κορίνθιανς, καθώς δεχόταν συστηματικά απειλές από τους οπαδούς τις ομάδες, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, όταν η ομάδα έχανε είτε όταν δεν έπαιζε καλά.

Η πορεία του Γουίλιαν στην Κορίνθιανς δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε, καθώς ο Βραζιλιάνος πρώην μεσοεπιθετικός της Τσέλσι και της Άρσεναλ έφυγε από την ομάδα, λόγω των απειλών που έχει δεχθεί μετά από αγώνες, ενώ οι επιθέσεις γινόντουσαν και σε άλλα μέλη της οικογένειάς του.

"Όποτε η Κορίνθιανς έχανε και μερικές φορές ακόμα κι αν εγώ απλώς δεν ήμουν σε καλή μέρα σ' ένα παιχνίδι, η οικογένειά μου λάμβανε απειλές και κατάρες στα social media. Στην σύζυγό μου, στις κόρες μου, μετά από λίγο καιρό άρχισαν να επιτίθενται και στον πατέρα και την αδερφή μου", ανέφερε χαρακτηριστικά στο globo esporte.

"Όταν επέστρεψα στη Βραζιλία, επέστρεψα με μεγάλη επιθυμία να παίξω στην Κορίνθιανς, ήξερα την πίεση, τις απαιτήσεις, την κριτική που θα δεχόμουν, αλλά δεν ήρθα στη Βραζιλία για να με απειλήσουν, να απειλήσουν την οικογένειά μου σε κάθε παιχνίδι που χάναμε ή αν δεν έκανα καλό παιχνίδι. Αυτός είναι ο βασικός λόγος.

Ξέρω ότι δεν είναι όλοι οι οπαδοί, ξέρω ότι είναι η μειοψηφία, αλλά καταλήγει να προκαλεί πολύ μεγάλο αντίκτυπο και ψυχική βλάβη, ειδικά στις κόρες μου. Συναισθηματικά επηρεάζει πολύ".

Η Κορίνθιανς στα τελευταία εννέα ματς έχει δεχθεί πέντε ήττες, ενώ έχει αποκλειστεί από τα προημιτελικά του Copa Libertadores από τη μισητή Φλαμένγκο. Μετά από κάθε ήττα οι οπαδοί έστελναν απειλητικά μηνύματα εις βάρος του, καθώς τον θεωρούσαν υπαίτιο για την ήττα.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ