VIRAL

Ο Γκριεζμάν έβαψε τα μαλλιά του στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Το νέο look του Γκριεζμάν με χρώματα του ουράνιου τόξου
Το νέο look του Γκριεζμάν με χρώματα του ουράνιου τόξου INSTAGRAM / @ANTOGRIEZMANN

Ο Αντουάν Γκριεζμάν απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και δημοσίευσε μία φωτογραφίες με νέο του look, όπου έχει βάψει τα μαλλιά του στο πίσω μέρος του κεφαλιού του στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Γαλλίας στο Nations League και πλέον απολαμβάνει τις διακοπές του, προτού επιστρέψει στη Μαδρίτη για την προετοιμασία με την Ατλέτικο ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γάλλος διεθνής θέλησε να κάνει μία αλλαγή στο look του και έτσι, αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά του, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, στα χρώματα του ουράνιου τόξου ή αλλιώς στα χρώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+.

Το νέο look του Γκριεζμάν
Το νέο look του Γκριεζμάν INSTAGRAM / @ANTOGRIEZMANN

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 έχει στραφεί κατά της ομοφοβίας και έχει στηρίξει ανοικτά τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+.

Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο Euro είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της Allianz Arena, στα χρώματα του ουράνιου τόξου, εν μέσω διαμάχης με την UEFA, η οποία είχε αρνηθεί να φωταγωγηθεί το γήπεδο της Μπάγερν με αυτόν τον τρόπο.

TAGS VIRAL ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ