ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο γκολκίπερ της Μπρεστ έμαθε από το τηλέφωνο ότι σώθηκε η ομάδα του

Ο γκολκίπερ της Μπρεστ έμαθε από το τηλέφωνο ότι σώθηκε η ομάδα του
PRINT SCREEN GLOMEX

Ένα τρελό ποδοσφαιρικό σκηνικό έλαβε χώρα στο φινάλε του Μπρεστ - Παρί Σεν Ζερμέν, με τον κίπερ των γηπεδούχων να μαθαίνει μέσω τηλεφώνου για την παραμονή της ομάδας του στην Ligue 1 ελέω της ήττας της Ναντ (VIDEO).

Απίστευτο και όμως ποδοσφαιρικό, βγαλμένο από τον κόσμο της Ligue 1. Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 2-0 της Μπρεστ για την 38η και τελευταία αγωνιστική όμως το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον Εμπαπέ, τον Νεϊμάρ και τους άλλους σταρ της ομάδας του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο περίλυπους και λίγα μέτρα πιο πέρα τους παίκτες των γηπεδούχων να γιορτάζουν σαν μικρά παιδιά.

Τι είχε συμβεί; Το τρίποντο δεν έφτασε στους Παριζιάνους για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα, αφού αυτός κατέληξε στα χέρια των παικτών της Λιλ που την ίδια ώρα νικούσαν με 2-1 εκτός έδρας την Ανζέ, ενώ στον αντίποδα, στη μάχη της ουράς, η Μπρεστ ναι μεν έχασε όμως κέρδισε το εισιτήριο της παραμονής στην κατηγορία!

Βλέπετε, η Ναντ γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Μονπελιέ που την άφησε στην 18η θέση, με το αποτέλεσμα αυτό να το πληροφορείται μέσω κινητού τηλεφώνου ο γκολκίπερ της Μπρεστ, Γκοτιέ Λαρσονέ, και να πανηγυρίζει έξαλλα, μεταφέροντας τη χαρμόσυνη είδηση και στους συμπαίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Print Screen Glomex

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ