ΓΑΛΛΙΑ

Ο Γκαμεϊρό επέστρεψε μετά από 13 χρόνια στην Στρασμπούρ

Ο Κεβίν Γκαμεϊρό πανηγυρίζει με τη φανέλα της Βαλένθια γκολ κόντρα στην Άρσεναλ για το Europa League | 9 Μαΐου 2019
Ο Κεβίν Γκαμεϊρό πανηγυρίζει με τη φανέλα της Βαλένθια γκολ κόντρα στην Άρσεναλ για το Europa League | 9 Μαΐου 2019 @ 2019 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Δεκατρία χρόνια μετά την αποχώρησή του ο Κεβίν Γκαμεϊρό επέστρεψε εκεί όπου έκανε τα πρώτα βήματα στην επαγγελματική καριέρα του, υπογράφοντας διετές συμβολαιο συνεργασίας με την Στρασμπούρ.

Ο Κεβίν Γκαμεϊρό επέστρεψε σπίτι του. Ο 34χρονος Γάλλος φορ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Βαλένθια, δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο οποίος μάλιστα φέρνει πολλές ευχάριστες αναμνήσεις στον παίκτη.

Και αυτό γιατί είναι η ομάδα με την οποία έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα πριν φύγει από εκείνη το 2008 για να πάει στην Λοριάν, με τον τετράκις νικητή του Europa League να υπογράφει διετές συμβολαιο συνεργασίας με την ομάδα της Στρασμπούρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος Γάλλος φορ είναι ο ένας από τους τέσσερις μόλις ποδοσφαιριστές με τέσσερα Europa League στην κατοχή τους, κατακτώντας τρεις διαδοχικές χρονιές το τρόπαιο με τη φανέλα της Σεβίλλης (2014, 2015, 2016) και μία με την Ατλέτικο Μαδρίτης (2018).

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ