ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Γιακουμάκης απομακρύνεται από τη Βέρντερ και πλησιάζει στη Σέλτικ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δύσκολα θα καταλήξει στη Βέρντερ, αφού οι Γερμανοί παραδέχθηκαν ότι κοιτάζουν άλλους στόχους, διότι δεν μπορούν να πλησιάσουν την τιμή του.

Η μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη στη Σέλτικ ήταν κοντά στην υλοποίηση, όταν ο Έλληνας επιθετικός βρέθηκε να ξεναγείται στη Βρέμη για λογαριασμό της Βέρντερ. Παρ' όλα αυτά, όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει στη Σκωτία, αφού οι τελευταίες δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή του γερμανικού συλλόγου, Φρανκ Μπάουμαν, κλείνουν την πόρτα στον διεθνή φορ.

"Οι οικονομικές δυνατότητές μας είναι περιορισμένες και είναι σημαντικό να τις χρησιμοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να αποδεχθούμε ότι άλλοι σύλλογοι μπορούν να κάνουν καλύτερες προσφορές σε μισθούς. Αλλά είναι καλό να αναφέρουμε ότι δεν είμαστε αναγκασμένοι πλέον να πουλάμε παίκτες και πλέον έχουμε χώρο να κινηθούμε στη μεταγραφική αγορά", δήλωσε αρχικά ο Μπάουμαν.

Η Φένλο ζητάει ένα ποσό περίπου 3.500.000 ευρώ για να αποδεσμεύσει τον περσινό πρώτο σκόρερ της Eredivisie με 26 γκολ. Ο ολλανδικός σύλλογος υποβιβάστηκε παρά τα γκολ του 26χρονου επιθετικού και δεν μπορεί να τον πουλήσει πιο ακριβά, όμως η Βέρντερ, η οποία επίσης υποβιβάστηκε, δεν δείχνει να μπορεί να φτάσει σε αυτό το ποσό.

"Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε τόσο αφελείς ώστε να περιοριστούμε σε μόνο ένα μεταγραφικό στόχο. Έχουμε λίστα και με άλλους στόχους. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Γιώργος απόλαυσε την περιοδεία του στο σύλλογό μας. Του άρεσε πολύ η Βρέμη", κατέληξε ο Μπάουμαν.

Ύστερα από αυτές τις δηλώσεις, η Σέλτικ επανέρχεται στην pole position για τον Γιακουμάκη, έχοντας καταθέσει ήδη πρόταση με υψηλότερες απολαβές για τον ποδοσφαιριστή.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ