PREMIER LEAGUE

Ο γενναίος οπαδός της Άστον Βίλα που πανηγύρισε έξαλλα το χαμένο πέναλτι του Φερνάντες ανάμεσα στους φίλους των Red Devils

Η εκτέλεση του πέναλτι από τον Μπρούνο Φερνάντες κόντρα στην Άστον Βίλα
Η εκτέλεση του πέναλτι από τον Μπρούνο Φερνάντες κόντρα στην Άστον Βίλα PRINT SCREEN TWITTER

Ιδιαίτερα γενναίος αποδείχθηκε ένας οπαδός της Άστον Βίλα, ο οποίος αν και περιτριγυρισμένος από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δίστασε να πανηγυρίσει έξαλλα το χαμένο πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες στο 90+3'.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα μέσα στο Ολντ Τράφορντ το απόγευμα του Σαββάτου (25/9) απέναντι στην Άστον Βίλα, χάρη στο χρυσό γκολ του Κόρτνεϊ Χάουζ στο 88'. Μάλιστα, η ομάδα του Μπέρμιγχαμ έψαχνε νίκη στην Premier League απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον μακρινό Δεκέμβρη του 2009.

Πλην του ότι έχουν περάσει 12 χρόνια από την τελευταία φορά που επιβλήθηκαν των Red Devils, οι φίλοι της Άστον Βίλα βίωσαν ακόμα πιο έντονα αυτή τη νίκη, μίας και ήρθε με περιπετειώδη τρόπο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σπατάλησε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1, με τον Μπρούνο Φερνάντες να αστοχεί από την άσπρη βούλα στο 90+3'.

Μάλιστα, ένας οπαδός των φιλοξενούμενων, ο οποίος αποδείχθηκε ιδιαίτερα τολμηρός, αψήφησε το γεγονός ότι βρισκόταν περιτριγυρισμένος από δεκάδες φίλους της Γιουνάιτεντ κι άρχισε να πανηγυρίζει έξαλλα το χαμένο πέναλτι του Πορτογάλου.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση ορισμένων φίλων των γηπεδούχων, με έναν εξ αυτών να του ζητάει να φύγει από το γήπεδο, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που γύρισαν και τον κοίταξαν ενοχλημένοι.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ