ΜΙΛΑΝ

Ο Φρέι διάδοχος του Ντίντα το καλοκαίρι

Ο Φρέι διάδοχος του Ντίντα το καλοκαίρι
New Image

Έτοιμη να προσφέρει 15 εκ.ευρώ στην Φιορεντίνα για να αποκτήσει τον Σεμπάστιαν Φρέι, τον οποίο προορίζει για διάδοχο του Ντίντα το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι η Μίλαν

Στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ευρώπης δεν είναι ισοπεδωτικοί, για να ξεγράψουν "ελαφρά τη καρδία" τις πολλές σπουδαίες εμφανίσεις του Ντίντα που τον έκαναν να συγκαταλέγεται πριν μερικά χρόνια μεταξύ των κορυφαίων γκολκίπερ στην Ευρώπη, όμως υπάρχουν κάποια δεδομένα που τους έχουν οδηγήσει στην απόφαση να προχωρήσουν σε αλλαγή του βασικού τους τερματοφύλάκα.
Ο ένας είναι η ηλικία, με τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ να έχει πατήσει ήδη τα 34 χρόνια και να μην έχει την "σπιρτάδα" προηγουμένων ετών, άλλος λόγος είναι τα συχνά λάθη στα οποία υποπέφτει το τελευταίο διάστημα ο Ντίντα, τα οποία έχουν κοστίσει πολύτιμους βαθμούς στους "ροσονέρι" (βλ. φέτος Σιένα, Σέλτικ), ενώ υπάρχει και το "θέατρο" στη Σκωτία...

Μπορεί η διοίκηση να κατέστησε σαφές ότι θα υποβάλλει έφεση για την ποινή των δύο αγωνιστικών που επέβαλε η UEFA στον Ντίντα, για την ενέργειά του να προσποιηθεί τον τραυματία μετά την εισβολή ενός οπαδού της Σέλτικ στο γήπεδο στις καθυστερήσεις του ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η αλήθεια η κίνηση του Ντίντα προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις.

Φρέι, ο πρώτος στόχος των "ροσονέρι"
Αν αναλογιστεί επίσης κανείς ότι το κοινό του "Σαν Σίρο" έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την αντιπάθειά του για τον Ντίντα (ειρωνικά χειροκροτήματα αρκετές φορές σε μερικές εύκολες επεμβάσεις του Βραζιλιάνου) αλλά και τις υψηλές ετήσιες απολαβές του Βραζιλιάνου (4 εκ.ευρώ), τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα τελευταία δημοσιεύματα έχουν αρκετή δόση αλήθειας.

Τι λένε αυτά; Ότι από τη στιγμή που ο Ζέλικο Κάλατς δεν έχει πείσει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του βασικού (όπως και οι Αμπιάτι, Κόπολα και Στοράρι που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το Μιλάνο), Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Αντριάνο Γκαλιάνι θα επιχειρήσουν να φέρουν ένα μεγάλο όνομα για τη θέση του γκολκίπερ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, η πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι έτοιμη να προσφέρει στην οικογένεια Ντελα Βάλε (ιδιοκτήτες της Φιορεντίνα) το ποσό των 15 εκ.ευρώ σε μετρητά προκειμένου να αποκτήσει τον 27χρονο Γάλλο γκολκίπερ, προτείνοντας μάλιστα στον ίδιο ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 3 εκ.ευρώ, τα διπλάσια δηλαδή από αυτά που κερδίζει τον χρόνο στην Φλωρεντία.

Σε περίπτωση που η Φιορεντίνα απορρίψει την πρόταση της Μίλαν εναλλακτικές λύσεις παρουσιάζονται αυτές των Μάρκο Αμέλια (Λιβόρνο, αναπληρωματικός του Μπουφόν στην Εθνική Ιταλίας) και Βιβιάνο (Μπρέσια, βασικός στην Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας), με τις περιπτώσεις αυτές να είναι σαφώς πιο προσιτές οικονομικά.











TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ