ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Φερναντίνιο έδωσε τα χέρια με την Ατλέτικο Παραναένσε

Ο Φερναντίνιο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Λιντς | 30 Απριλίουι 2022
Ο Φερναντίνιο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Λιντς | 30 Απριλίουι 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Μετά από δεκαεπτά χρόνια στην Ευρώπη με τις Σαχτάρ και Μάντσεστερ Σίτι, ο Φερναντίνιο επιστρέφει στην Βραζιλία αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα: στην Ατλέτικο Παραναένσε.

Ο Φερναντίνιο αποχαιρέτησε θριαμβευτικά την Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι έχοντας κατακτήσει μεταξύ άλλων μαζί της πέντε τίτλους Premier League (τέσσερις την τελευταία πενταετία), ωστόσο το ποδοσφαιρικό ταξίδι δεν έχει τελειώσει για αυτόν.

Νέος σταθμός του θα είναι η Ατλέτικο Παραναένσε, με τον 37χρονο μεσοαμυντικό να επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της ασπρόμαυρης στρογγυλής θεάς αγωνιζόμενος για αυτήν από το 2002 (17χρονος τότε) μέχρι και το 2005.

Η συμφωνία ήρθε κατόπιν επιθυμίας τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να αποκαλύπτει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως Φερναντίνιο και Παραναένσε έδωσαν τα χέρια για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το βραζιλιάνικο σύλλογο.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ