ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Φερέιρα έχει πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως από την Αλ Νασρ

Ο Αμπέλ Φερέιρα δίνει οδηγίες σε αγώνα της Παλμέιρας
Ο Αμπέλ Φερέιρα δίνει οδηγίες σε αγώνα της Παλμέιρας © 2021 UESLEI MARCELINO/ASSOCIATED PRESS, POOL

Ο Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Αλ Νασρ και σύμφωνα με δημοσίευμα του προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να κάτσει στον πάγκο της.

Το μέλλον του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας απασχολεί τους Βραζιλιάνους καθώς όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Νοτίου Αμερικής.

Ο Πορτογάλος κόουτς έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2022 με το σύλλογο της Βραζιλίας, ωστόσο δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει δώσει εντολή στους εκπροσώπους του να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εκείνη που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον είναι η Αλ Νασρ. Οι Σαουδάραβες του προσφέρουν περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα, φέρονται να είναι έτοιμοι να δώσουν και ένα ποσό στην Παλμέιρας για να σπάσουν το συμβόλαιό του.

Την ίδια ώρα σύλλογοι και από τις ΗΠΑ έχουν κάνει διερευνητικές κρούσεις προς την πλευρά του Φερέιρα για να τον κάνουν δικό τους.

Παίζουν τα ρέστα τους οι Βραζιλιάνοι

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της Παλμέιρας είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στον πάγκο της ομάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο σκοπεύουν να του προτείνουν νέο συμβόλαιο, με καλύτερες αποδοχές και ένα ακόμα καλύτερο σπίτι για να πείσουν τον Φερέιρα να φέρει και την οικογένειά του στη Βραζιλία.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ