ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν αστειεύεται με Μπεν

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όσο παραμένει ανοικτό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μπεν, άλλο τόσο ο Ερυθρός Αστέρας θα παίρνει... θάρρος και θα αισθάνεται ότι μπορεί να τον κάνει δικό του, εφόσον πουλήσει το "βαρύ πυροβολικό" της, Ρίτσμοντ Μποάκιε.

Στην Σερβία δεν γράφουν ψέματα για τον Ερυθρό Αστέρα και τον Μπεν. Είναι 100% υπαρκτό θέμα, άσχετα αν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξή του στον Sport24 Radiο 103,3 προσπάθησε να μην πει πολλά πράγματα γύρω από τον Αφρικανό επιθετικό του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Βελιγραδίου δεν αστειεύεται. Στην Σερβία υποστηρίζουν ότι θα αποχωρήσει τον Γενάρη το «βαρύ πυροβολικό» του Ερυθρού Αστέρα. Ο λόγος για τον 24χρονο Γκανέζο επιθετικό Ρίτσμοντ Μποάκιε, ο οποίος είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ πριν από δύο καλοκαίρια, όταν φορούσε τη φανέλα της Αταλάντα.

Ο Μποάκιε λοιπόν έχει φέτος 14 γκολ σε 13 ματς πρωταθλήματος και 8 τέρματα σε 14 παιχνίδια των προκριματικών ή του ομίλου του Europa League. Είναι λογικό να έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του και να θέλει και ο ίδιος να ανοίξει τα φτερά του για ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Ο Μιλόγεβιτς είπε στη συνέντευξή του στον Sport24 Radio 103,3 ότι για να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής (π.χ. ο Μπεν), θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος άλλος, έτσι ώστε να γεμίσει το πορτοφόλι του Ερυθρού Αστέρα. Όντως, τα πράγματα είναι κάπως έτσι.

Μόνο που υπάρχει η λεπτομέρεια που δεν είπε ο κόουτς του Αστέρα και αυτή που αναφέραμε παραπάνω: Ότι ο Μποάκιε ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες.

Κάπου εκεί λοιπόν έρχεται να «δέσει» η περίπτωση του Μπεν. Ο επιθετικός από τις Κομόρες όσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό (εκπνέει το καλοκαίρι του 2018), άλλο τόσο θα τον... λιγουρεύονται στο Βελιγράδι.

Γενικότερα ο Μπεν κάνει «κλικ» στον οργανισμό που λέγεται Ερυθρός Αστέρας (διοίκηση, τμήμα σκάουτινγκ). Μην ξεχνάτε ότι έχει γίνει και αγαπητός στις τάξεις του κόσμου από τα δύο γκολ που είχε σημειώσει τέλη Ιουλίου στην Παρτιζάν με τη φανέλα του Ολυμπιακού στον προκριματικό του Champions League.

Περισσότερο "κλικ" όμως κάνει στον Μιλόγεβιτς, ο οποίος είχε δουλέψει μαζί του στον Πανιώνιο και τον γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά!

Όσο για το τι λέει ο Μπεν; Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Μπεν γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, αλλά έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του για ακόμα δύο χρόνια. Υπογραφές όμως δεν έχουν πέσει ακόμα και για αυτό το λόγο θα αιωρείται το όνομά του στην ατμόσφαιρα του «Μαρακανά».

Αν ο Μποάκιε τον Ιανουάριο και ο Μπεν δεν έχει ανανεώσει με τον Ολυμπιακό εώς εκείνη τη στιγμή, τότε ο Ερυθρός Αστέρας θα χτυπήσει την πόρτα των Πειραιωτών για να τον αποκτήσει από τον Γενάρη. Ο άσος από τις Κομόρες είναι ο βασικός υποψήφιος για να καλύψει το κενό του Γκανέζου «μπόμπερ» της σερβικής ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ