ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Έρικ τεν Χαχ δεν θα περιμένει τον Ρονάλντο για την προετοιμασία των "κόκκινων διαβολών"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νόριτς
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νόριτς 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ δείχνει να μην υπολογίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα πλάνα του για τα πρώτα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Μαρσιάλ να κερδίζει φανέλα βασικού, μετά τα εξαιρετικά δείγματα στους φιλικούς αγώνες της ομάδας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον περασμένο Ιούνιο δήλωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αγωνιστεί σε μία ομάδα, η οποία θα συμμετέχει στο Champions League, παρά το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τους "κόκκινους διαβόλους".

Ο νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ, δεν τον συμπεριέλαβε στην προετοιμασία της ομάδας για την νέα σεζόν, με τον 37χρονο σταρ να επικαλείται οικογενειακό πρόβλημα και τελικά να μην ταξιδεύει στην περιοδεία που έκαναν σε Αυστραλία και Ταϊλάνδη.

Αυτή την στιγμή, ο Έρικ τεν Χαχ δήλωσε πως δεν θα περιμένει τον Ρονάλντο να επιστρέψει στο ρόστερ της ομάδας σύντομα και πως θα συνεχίσει να προετοιμάζει τον σύλλογο ενόψει της πρώτης αγωνιστικής της σεζόν απέναντι στην Μπράιτον στις 7 Αυγούστου, με τους ίδιους παίκτες που προετοιμάστηκε και αυτή την περίοδο.

στιάζω στους παίκτες που είναι εκεί, τα πάνε πολύ καλά, είναι σε καλή κατάσταση. Προτιμώ να επικεντρωθώ σε αυτό και να το αναπτύξω. Δεν μπορώ να περιμένω να μπει, μετά θα τον ενσωματώσουμε".

Με αυτή την κίνηση του τεν Χαχ, φαίνεται πως ο Πορτογάλος χάνει έδαφος, το οποίο κερδίζει ο 26χρονος φορ της ομάδας, Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος έδειξε πανέτοιμος να αναλάβει ρόλο βασικού στα παιχνίδια της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει βρει ακόμη την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του αφού όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι έχουν απορρίψει πιθανή μεταγραφή του (Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν, Ατλέτικο και Σπόρτινγκ), και όπως όλα δείχνουν τελικά θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της Μάντσεστερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ