ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Ενομπακάρε συνελήφθη να οδηγά έχοντας καταναλώνει 20 φορές περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπόμενο

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ | 11 Αυγούστου 2020
Ο Μπράιτ Ενομπακάρε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ | 11 Αυγούστου 2020 EUROKINISSI SPORTS

Σε σοβαρούς μπελάδες με τη δικαιοσύνη μπήκε ο Μπράιτ Ενομπακάρε, με τον άλλοτε φορ της ΑΕΚ να συλλαμβάνεται επειδή οδηγούσε έχοντας καταναλώσει πολύ περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπτό όριο και να μπαίνει σε κατ'οίκον περιορισμό.

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε πέρασε και δεν ακούμπησε το 2020 από την ΑΕΚ αφού έλυσε τη συνεργασία του με την ελληνική ομάδα λίγους μόλις μήνες αφότου υπέγραψε συμβόλαιο και έχοντας παίξει μόλις 14 λεπτά στο πρωτάθλημα, ωστόσο φαίνεται πως η προσαρμογή είναι κάτι που τον δυσκολεύει και στις επόμενες ομάδες του.

Αυτό φάνηκε από την παρουσία του σε Ιστ Μπενγκάλ (15 συμμετοχές), Κόβεντρι (μηδέν συμμετοχές) και εσχάτως στην Χάποελ Ιερουσαλήμ (2 συμμετοχές), με την παρουσία του όμως στην ομάδα του Ισραήλ να βάζει ωστόσο τον Νιγηριανό φορ σε μεγάλους μπελάδες.

Αιτία η εξωγηπεδική ζωή του, με τα ισραηλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο δρόμο Τελ Αβίβ - Ιερουσαλήμ, συνελήφθη να οδηγάει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου υπό την επήρρεια αλκοόλ.

Ρατσισμό εις βάρος του κατήγγειλε ο παίκτης

Σε έλεγχο που έγινε από την τοπική τροχαία στο αμάξι που οδηγούσε ο Ενομπακάρε και βρισκόταν μαζί του ένας φίλος του, διαπιστώθηκε πως όχι απλά είχε πιει λίγο παραπάνω, αλλά οι ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει ήταν σχεδόν 20 φορές πάνω σε σύγκριση με το επιτρεπτό όριο.

Από την πλευρά του ο παίκτης έκανε λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας που υποκινήθηκε από ρατσιστικά κίνητρα επειδή είναι μαύρος, με την απάντηση της αστυνομίας να είναι πως συνελήφθη όχι μόνο για το γεγονός πως ήταν επικίνδυνος λόγω της υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει αλλά και για την αντίσταση κατά της αρχής.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν επίσης πως ο παίκτης αφέθηκε ελεύθερος μετά από εγγύηση που πλήρωσε η ομάδα του ενώ τέθηκε σε κατ'οίκον περιορισμό για τρεις ημέρες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ