VIRAL

Ο εννιάχρονος που απειλεί να πάρει τη θέση του Ρούνεϊ στον πάγκο της Ντέρμπι

Ο 9χρονος Τόμπι Χολ θέτει υποψηφιότητα για τη θέση του προπονητή στην Ντέρμπι
Ο 9χρονος Τόμπι Χολ θέτει υποψηφιότητα για τη θέση του προπονητή στην Ντέρμπι

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν θα έχει εύκολο έργο ως υπηρεσιακός τεχνικός στην Ντέρμπι, με έναν 9χρονο φαν των κριαριών να διεκδικεί τη θέση του μόνιμου προπονητή και αφήνει εντυπωσιασμένους τους ανθρώπους της ομάδας σε συνέντευξή του (VIDEO).

Τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του κάνουν όνειρα για να πατήσουν το πόδι τους στο χορτάρι και να κάνουν μία λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα, εμπνευσμένα από τα μεγάλα ποδοσφαιρικά τους είδωλα.

Αυτό δεν ισχύει όμως για τον Τόμπι Χολ, τον 9χρονο φαν της Ντέρμπι Κάουντι που έχει γίνει γνωστός σε όλη την Αγγλία μέσω των social media λόγω της τρέλας του με την αγαπημένη του ομάδα και της επιθυμίας του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία για να τη βγάλει από το τέλμα.

Το γράμμα του 9χρονου Τόμπι Χολ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ντέρμπι
Το γράμμα του 9χρονου Τόμπι Χολ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ντέρμπι

Ο φτωχός απολογισμός της μίας μόλις νίκης σε 11 αγώνες έφερε την αποχώρηση του Φιλίπ Κοκού από τον πάγκο στις 14 Νοεμβρίου και τον Γουέιν Ρούνεϊ στη θέση του, ως υπηρεσιακού, με τον Τόμπι Χολ να μην πτοτείται πάντως και να στέλνει γράμμα στη διοίκηση ζητώντας να πάρει εκείνος τα ηνία

"Θα ήθελα να προσληφθώ ως ο νέος προπονητής. Παίζω πολύ ποδόσφαιρο και είμαι πραγματικά καλός στο FIFA 21 ως μάνατζερ", έγραψε μεταξύ αλλων στο γράμμα του ο πιτσιρικάς, ο οποίος δεν δίστασε να προτείνει και την γιαγιά του για να αναλάβει θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα των κριαριών, πλένοντας τα ρούχα των παικτών.

Η διάταξη της Ντέρμπι όπως την έφτιαξε ο 9χρονος, υποψήφιος για τη θέση του προπονητή της, Τόμπι Χολ
Η διάταξη της Ντέρμπι όπως την έφτιαξε ο 9χρονος, υποψήφιος για τη θέση του προπονητή της, Τόμπι Χολ

Ήταν μάλιστα τόσο πειστικός σε αυτά που έγραψε ώστε να φτάσει στο σημείο να δώσει συνέντευξη στον πρόεδρο Μελ Μόρις, όπου και εκεί έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με τις γνώσεις του όσο και με το πόσο ετοιμόλογος παρουσιάστηκε, έχοντας απάντηση σε κάθε ερώτηση που του έγινε για την ομάδα.

Σημειώνεται πως ο μικρός Τόμπι διασχίζει κάθε φορά πάνω από 100 μίλια για να βρεθεί με την οικογένειά του στο Pride Park για χάρη της Ντέρμπι, με τον 9χρονο να διαβεβαιώνει μάλιστα τον πρόεδρο -στη συνέντευξη που έδωσε- ότι σε περίπτωση που τον προσλάβει θα καταφέρει να συνδυάζει αρμονικά τα καθήκοντά του ως προπονητής και ως μαθητής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ