BET CORNER

Η ασφάλεια στη Ρεάλ

Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί της Μπάγερν
Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί της Μπάγερν 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του Champions League και του Europa League. Αδικείται από τις αποδόσεις η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Λίβερπουλ, MatchCombo στο Βιγιαρεάλ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

(Τρίτη 22:00) Τσέλσι - Πόρτο: Άμεση αντίδραση από την Τσέλσι μετά τη γερή σφαλιάρα από τη Γουέστ Μπρομ στην Premier League που ηττήθηκε με το βαρύ 5-2. Ήταν κυριαρχική στο πρώτο ματς με την Πόρτο και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (Μάουντ 32’, Τσίλγουελ 85’) απέκτησε σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης. Βέβαια, το 2-0 του πρώτου αγώνα δεν λέει και πάρα πολλά, αφού έχουμε δει κάμποσες ανατροπές τα τελευταία έτη στο Champions League. Εκπληκτική εμφάνιση πριν τρεις μέρες στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας και νίκη με 4-1 σ’ ένα ματς που προηγήθηκε 3-0 στο 30’ και ξεκίνησε μάλιστα χωρίς καθαρόαιμο φορ.

Η Πόρτο προέρχεται από νίκη με 2-0 στο πρωτάθλημα κόντρα στην Τοντέλα. Δεν έκανε και την πιο γεμάτη εμφάνιση, έπαιξε τόσο, όσο και η διαφορά από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ παρέμεινε στους έξι βαθμούς. Η Πόρτο οφείλει να παίξει επιθετικά για να κυνηγήσει την ανατροπή, με τον Τούχελ η Τσέλσι στον αντίποδα έχει αποκτήσει άλλη αύρα, τσαγανό και επιθετικά παρατηρείται μια φρεσκάδα. Στο 1.91 κυκλοφορεί στη Stoiximan το over 2,5 και έχει αξία.

(Τρίτη 22:00) Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου: Μεγάλη νίκη κόντρα στα προγνωστικά για την Παρί με 3-2 στο πρώτο ματς. Αν έχεις Εμπαμπέ διάβαινε! Ο Γάλλος παικταράς τα έκανε όλα στο ματς, αφού σε γενικές γραμμές η παριζιάνικη ομάδα δεν 'έβγαλε' μάτια. Η Μπάγερν είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά η Παρί ήταν αυτή που προηγήθηκε με 2-0 στο ημίωρο. Η βαυαρική ομάδα όμως δεν πτοήθηκε και στο 60’ είχε κάνει το 2-2. Δεν υπολόγιζαν όμως στον Εμπαμπέ, που λίγα λεπτά αργότερα με το δεύτερό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Σαφώς και επικρατεί πικρία στην Μπάγερν που δεν είναι μαθημένη σε τέτοιες καταστάσεις, αφού ήταν αυτή που πάτησε τον αντίπαλο και δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ (31-6 οι τελικές). Μέτρια εμφάνιση, αρκετά υποτονική και χωρίς διάθεση για πολλά πολλά κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (1-1) το Σάββατο. Προηγήθηκε στο β’ ημίχρονο που φόρτσαρε, αλλά άφησε κενά στην άμυνα προς το τέλος και στο 85’ υπέστη την ισοφάριση. Εκτός ο Λεβαντόφσκι, ο Ζίλε και ο Γκνάμπρι. Παίζεται η χρησιμοποίηση του Γκορέτσκα.

Η Παρί δείχνει στο ανέβασμα στο πρωτάθλημα ξανά, δεν συνάντησε δυσκολίες κόντρα στο Στρασβούργο, έκανε ό,τι ήθελε, ήταν σαρωτική και κάπως έτσι ήρθε το τελικό 4-1. Παραμένουν εκτός Κιρζαβά, Μπερνά και Μαρκίνιος. Η Μπάγερν ήταν μια μηχανή παραγωγής ευκαιριών στο πρώτο ματς, αλλά η Παρί πήρε το αποτέλεσμα, το σκορ είναι οριακό πάντως, ωστόσο οι απουσίες της Μπάγερν είναι καταλυτικές και το σετ τιμων θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο.

Ματς-σταυρόλεξο, η μπίλια μπορεί να σταματήσει οπουδήποτε. Το 2.07 που προσφέρεται στη Stoiximan το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Εμπαμπέ είναι μια φυσιολογική τιμή και μπορεί να μπει στο παιχνίδι, αφού ο Γάλλος έχει αποδείξει πως είναι ένας game changer και ζει για τα μεγάλα ματς, κυρίως δεν διακατέχεται από φόβο.

(Τετάρτη 22:00) Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν άψογη στο Αλφρέδο ντι Στέφανο από τη στιγμή που πάτησε γερά στα πόδια της στο ματς με τη Λίβερπουλ. Το τελικό 3-1 κρίνεται δίκαιο, δίνει μεγάλη ανάσα και πολλούς πόντους στον Ζιντάν που κάθε λίγο και λιγάκι βρίσκεται υπό αμφισβήτηση. Η Ρεάλ ήταν πειστική, απέκτησε δίκαια το προβάδισμα για την πρόκριση και το επίτευγμα θεωρείται ακόμα πιο σπουδαίο από τη στιγμή που δεν έπαιζαν Βαράν και Ράμος.

Η Λίβερπουλ εκτέθηκε κατά πολύ στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε ελάχιστα. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από νίκη κόντρα στην Άστον Βίλα με 2-1, πρώτη εντός έδρας επικράτηση μετά από 8 ματς. Τα βρήκε σκούρα, πιέστηκε, αλλά ο Αλεξάντερ Άρνολντ έφερε τη λύτρωση με ωραίο πλασέ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το ηθικό της Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη έχει χτυπήσει κόκκινο αφού πήρε στη Μαδρίτη το clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 2-1, έχοντας για ηγέτη για άλλη μια φορά φέτος τον Μπενζεμά. Η μάχη για τον τίτλο φούντωσε ξανά, αφού πρώτη είναι η Ατλέτικο με 67 βαθμούς, δεύτερη η Ρεάλ με 66 και τρίτη η Μπαρτσελόνα με 65. Εκτός Ράμος, Βάθκεθ, Βαράν για τη Ρεάλ, ενώ ο Καρβαχάλ είναι αμφίβολος. Γνωστές και μακροχρόνιες οι απουσίες της Λίβερπουλ.

Η Ρεάλ όπως στο πρώτο ματς, έτσι και τώρα υποτιμάται από το σετ τιμών. Δεν θα έπρεπε να δίνεται τόσο φαβορί η Λίβερπουλ, ειδικά με την εικόνα του πρώτου αγώνα, αλλά και βάσει του γεγονότος πως στο Άνφιλντ φέτος έχει αποκτήσει κάποιος είδος κόμπλεξ λόγω της απουσίας του κόσμου και δεν μπορεί να φτάσει στο peak η απόδοσή της. Στο 2.55 προσφέρεται στη Stoiximan το διπλό draw no bet (επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας), έχει αξία.

(Πέμπτη 22:00) Βιγιαρεάλ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Στο Θεράμικα η Βιγιαρεάλ καλείται να κεφαλαιοποιήσει τη νίκη του Ζάγκρεμπ. Οριακό το 1-0 του πρώτου αγώνα που προήλθε από εκτέλεση πέναλτι του Ζεράρδ Μορένο λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη στον αγώνα, δημιούργησε περισσότερες φάσεις, αλλά δεν εντυπωσίασε συνάμα. Δυσκολεύτηκε να λάβει το προβάδισμα. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα κόντρα στην Οσασούνα με 2-1 εντός έδρας. Δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο ματς, φάνηκε από το γεγονός πως ο Ουνάι Έμερι έκανε πολλές αλλαγές και έπαιξε κυρίως με ρεζέρβες. Αμφίβολος δίνεται ο αριστερός μπακ Εστουπινιάν.

Θετικό το κλίμα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αφού πήρε το ντέρμπι με τη Λοκομοτίβα με 2-0, βρίσκεται πλέον στην κορυφή του πρωταθλήματος στο +2 από την Όσιγιεκ, ενώ χρωστάει και ένα ματς. Θα τσεκαριστεί ο ηγετικός χαφ Αντέμι. Φαβορί η Βιγιαρεάλ και στο δεύτερο ματς, πιο ποιοτική ομάδα, με πιο έμπειρο προπονητή, που και στην κακή μέρα της μπορεί να βρει δίχτυα. Η φιλοξενούμενη δεν παίζει φουλ άμυνα, οφείλει εξάλλου να ρισκάρει. Το MatchCombo της Stoiximan για το 1 & over 1,5 με τα δεδομένα που έχουμε στο 1.83 κρίνεται δίκαιο.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo Credits: ©2021 Matthias Schrader/Associated Press

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ