BET CORNER

Ο διπλασιασμός της Ρεάλ και η κυριακάτικη τριάδα

Ο Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης σουτάρει για να σκοράρει στη La Liga κόντρα στη Βαλένθια
Ο Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης σουτάρει για να σκοράρει στη La Liga © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται με σπουδαίες μονομαχίες. Έχει ενδιαφέρον το MatchCombo στο Θορίγια. Τα σπουδαία στο κυριακάτικο πρόγραμμα.

(Σάββατο 22:00) Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Μαδρίτης: Με πολλά προβλήματα πάει στο Θορίγια η Ρεάλ Μαδρίτης σε μια περίοδο που προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται στο πρωτάθλημα. Απέχει 6 βαθμούς από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει όμως και ματς παραπάνω. Αντί να μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα αυξάνονται. Μέγα πλήγμα η απουσία του Καρίμ Μπενζεμά και ενώ ακολουθεί μεσοβδόμαδα ματς με την Αταλάντα για το Champions League. Προέρχεται από εύκολη νίκη κόντρα στη Βαλένθια με 2-0 χάρη στα γκολ των Μπενζεμά και Κροος. Δεν παίζουν Οντριοθόλα, Μιλιτάο, Ράμος, Μαρσέλο, Βαλβέρδε μεταξύ άλλων.

Η Βαγιαδολίδ δίνει μάχη για τη σωτηρία, αλλά θα πρέπει να ιδρώσει κατά πολύ τη φανέλα για να σώσει την κατάσταση, κυρίως να μειώσει τα λάθη της στην άμυνα. Κάτι που δεν δείχνει ικανή να κάνει. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και έξι ματς. Για απόψε δεν παίζουν οι καλοί μπακ Καρνέρο, Ερβίας, και Ολάσα, ενώ νοκ άουτ είναι και οι στόπερ Κίκο, Σάντσεθ και Γιαμίκ. Δεν παίζει ούτε ο επιθετικός Μάρκος Αντρέ.

Αμφότερες με πολλά αγωνιστικά προβλήματα, τη Ρεάλ το μυαλό στην Ευρώπη, η οποία χωρίς τον Μπενζεμά είναι μισή ομάδα. Έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος από τους Ασένσιο, Βινίσιους και Μαριάνο θα σηκώσουν την ομάδα, καθώς και οι τρεις είναι σχετικά τσακωμένοι με τα αντίπαλα δίχτυα. Το διπλό δεν λέει και πολλά στις τιμές που κυκλοφορεί. Tο MatchCombo διπλό και under 3,5 στη Stoiximan στο 2.35 έχει όμως ενδιαφέρον και την προσοχή μας.

(Κυριακή 15:00) Μπαρτσελονα - Κάδιθ: Γερή σφαλιάρα δέχτηκε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί στη Βαρκελώνη. Αλλού πατούσε, αλλού βρισκόταν και ο εγωισμός της πληγώθηκε και άλλο. Το 4-1 είναι οδυνηρό και η ρεβάνς φαντάζει ολόκληρο βουνό. Αποκαρδιωτική ανασταλτικά για άλλη μια φορά, ενώ το κλίμα στα αποδυτήρια συχνά χάνουν τον έλεγχο.

Η Κάδιθ έχει μαζέψει αρκετά χαστούκια πρόσφατα. Μετράει 4 σερί ήττες, με τις τρεις τελευταίες μάλιστα με 4 γκολ παθητικό. Στο εντός έδρας 0-4 μάλιστα κόντρα στην Μπιλμπάο κατέγραψε τη χειρότερη εμφάνισή της σεζόν δίχως αμφιβολία.

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι για τα δύσκολα, σαφώς και στα εύκολα τα έχει θαλασσώσει φέτος, αλλά θα ψάξει ένα ξέσπασμα και συνήθως σε τέτοια ματς που είναι στα μέτρα της ξεφεύγει το σκορ. Βοηθάει η δυναμική της Κάδιθ και το γεγονός πως ανοίγεται αρκετά. Έχει βάση το MatchCombo 1 & over 3,5 στο 2.12 της Stoiximan.

(Κυριακή 16:00) Μίλαν - Ίντερ: Derby della Madonnina, ήτοι Ντέρμπι της Παναγίας. Ντέρμπι από τα παλιά, ντέρμπι με προηγούμενα, αφού οι μνήμες από το επεισοδιακό ματς Κυπέλλου που σημαδεύτηκε από τις χυδαίες προσβολές μεταξύ Ζλάταν και Λουκακού δεν έχουν σβήσει. Στις 26/01 η Ίντερ κατάφερε να πάρει τη νίκη με buzzer beater του Έρικσεν ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δείχνει ντεφορμέ η Μίλαν. Κόντρα στην Κροτόνε έριξε τεσσάρα, αλλά το σκορ φαντάζει υπερβολικό, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Σπέτσια 2-0 καταγράφοντας άθλια εμφάνιση, ενώ στο Μαρακανά την Πέμπτη κόλλησε στο 2-2 με τον Ερυθρό Αστέρα. Έπαιξε στο τελευταίο τέταρτο με παίκτη παραπάνω και με το σκορ υπέρ της 2-1. Δεν το τελείωσε όμως το ματς και λίγο πριν το τέλος ο Πάβκοβ με μια τρομερή κεφαλιά έκανε το 2-2.

Δίχως μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις η Ίντερ, στο τελευταίο χρονικά κέρδισε 3-1 τη Λάτσιο. Πολύ γεμάτη εμφάνιση, και αποτελεσματική από τη μέση και μπροστά όταν αποφάσισε να ανέβει και να μην παίξει μόνο άμυνα. Δίκαιο το τελικό σκορ και για πρώτη φορά φέτος είναι μόνη πρώτη στη Serie A.

Μεγάλο ματς, η Μίλαν θυμίζει κάτι από τα παλιά, αλλά οι τελευταίες εμφανίσεις της είναι προβληματικές, ενώ έχει μπροστά και τη ρεβάνς με τον Ερυθρό Αστέρα σε πέντε μέρες. Η Ίντερ θέλει όσο τίποτε το Σκουντέτο, πατάει καλύτερα και είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Λογικό το 2.00 του διπλό στη Stoiximan.

(Κυριακή 22:00) Παρί Σεν Ζερμέν - Μονακό: Επιβλητική παρουσία και εκκωφαντική νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα για την Παρί. Έκανε ο,τι ήθελε ο Εμπαμπέ και σκόρπισε την καταλανική ομάδα 4-1 στη Βαρκελώνη, με τον Γάλλο παικταρά να σημειώνει χατ τρικ. Στα πάνω του και ο Μόιζε Κεν που σκόραρε στο Καμπ Νόου. Μπορεί να εκινείτο σε ρηχά νερά εντός συνόρων, ωστόσο στα σοβαρά γύρισε ο διακόπτης.

Αήττητη για 11ο διαδοχικό ματς η Μονακό ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ωστόσο αγωνιστικά μας έχει μπερδέψει. Δεν άξιζε και κάτι καλύτερο στο εντός έδρας 2-2 με τη Λοριάν. Πολλά λάθη στην άμυνα. Πάλι καλά που τη ξελάσπωσε ο Μπεν Γιεντέρ δις (το 2-2 στις καθυστερήσεις). Τα 9/10 τελευταία ματς της έληξαν over 2,5.

Φαβορί η Παρί, αλλά δεν λέει και κάτι ο άσος. Χαμηλός και λογικός, δεν αξίζει το ρίσκο. Από την άλλη γίνεται λόγος για ένα ζευγάρι που παραδοσιακά βγάζει γκολ, πολλά γκολ. Ενδεικτικό το τα 7 τελευταία μεταξύ τους έληξαν over 3,5. Αυτή θα είναι και η επιλογή μας για το ματς, η οποία κυκλοφορεί στη Stoiximan στο αποδεκτό 2.05.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo Credits: © 2021 Manu Fernandez/Associated Press

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ