THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Δημήτρης Νικολάου στο SPORT24: "Ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγάλη ποιότητα, δεν πρέπει να φοβηθεί την Αταλάντα"

Ο Δημήτρης Νικολάου με τη φανέλα της Σπέτσια
Ο Δημήτρης Νικολάου με τη φανέλα της Σπέτσια ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο στόπερ της Σπέτσια, Δημήτρης Νικολάου μίλησε στο Show Must Go On για την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί στην Ιταλία, αποκάλυψε τα... μυστικά της Αταλάντα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε για τον στόχο της Εθνικής.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αταλάντα (17/02, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24 με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στη φάση των 16 του Europa League.

Ενόψει της αυριανής σπουδαίας μάχης, ο διεθνής στόπερ της Σπέτσια και πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Νικολάου φιλοξενήθηκε στο "Show Must Go On" και μίλησε στους Παντελή Διαμαντόπουλο και Ηλία Καλλονά, αποκαλύπτοντας τα... μυστικά της Αταλάντα, ενώ αναφέρθηκε και στην εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί στην Ιταλία.

Για την Σπέτσια: "Η αλήθεια είναι πως δεν αρχίσαμε καθόλου καλά. Η ομάδα πήρε νεαρούς παίκτες το καλοκαίρι και επέλεξε να κάνει μία νέα αρχή. Γενικά, μέχρι να μπούμε στο κλίμα, μάς πήρε λίγο χρόνο. Αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο, αλλά στη συνέχεια στη Νάπολι και κάναμε μία μεγάλη νίκη. Από εκεί άρχισε η ομάδα να παίρνει ψυχολογία και μας βγήκαν πλέον πράγματα και στο γήπεδο".

Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ιταλία: "Η Ίντερ".

Για το πόσο έχει αλλάξει αγωνιστικά από την στιγμή που έφυγε από την Ελλάδα: "Έχω αλλάξει πάρα πολύ αγωνιστικά. Η Ιταλία, το έχετε ακούσει σίγουρα, είναι η χώρα της άμυνας. Έχω βελτιώσει πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μου. Προσπαθώ να αμύνομαι σωστά και να λιγοστεύω τα λάθη. Διότι η δουλειά μου είναι να κάνω άμυνα και μετά να οργανώνω το παιχνίδι".

Για την Εθνική ομάδα: "Είναι κίνητρο να παίξεις στην Εθνική ομάδα. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά καθημερινά κι από εκεί και πέρα θα είναι τεράστια χαρά να παίξω στην Εθνική".

Για την Αταλάντα: "Η Αταλάντα γενικά τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι είναι μία ανταγωνιστική ομάδα. Παίζουν ένας εναντίον ενός σε όλο το γήπεδο. Κάνουν 3-4 συγκεκριμένα πράγματα, αλλά τα κάνουν πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγάλη ποιότητα και δεν θα πρέπει να φοβηθεί. Ούτε πρέπει να καθίσει πίσω. Πρέπει να εκμεταλλευτεί την κόντρα και να είναι καλός στην άμυνα. Να παίξει κλειστά.

Αν και λείπει ο Σαπάτα, η Αταλάντα διαθέτει καλούς επιθετικούς και μπορεί να σου κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Είναι θετικό για τον Ολυμπιακό ότι απουσιάζουν ο Σαπάτα και ο Ίλιτσιτς γιατί είναι δύο πολύ καλοί παίκτες. Παρ' όλα αυτά, η Αταλάντα έχει μεγάλο ρόστερ και έχει και τον Μουριέλ μπροστά που μπορεί να κάνει τη ζημιά".

Για το πώς θα πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός: "Για εμένα ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει με τρεις πίσω. Η Αταλάντα, όταν παίζεις με τετράδα στην άμυνα, έχει περισσότερους χώρους για να κινηθεί και να δημιουργηθεί προβλήματα".

Για το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στο Μπέργκαμο: "Η Αταλάντα είναι ομάδα του προπονητή της (σ.σ. Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι). Για εμένα είναι καλύτερο που παίζει πρώτα στην Ιταλία και μετά στο Καραϊσκάκη. Η Αταλάντα είναι μία ομάδα που δεν την ενδιαφέρει σε ποια έδρα παίζουν. Δεν επηρεάζονται από το αν παίζουν εντός ή εκτός έδρας. Σίγουρα είναι κίνητρο να παίζεις στο γήπεδό σου, αλλά για την Αταλάντα είναι το ίδιο πάνω-κάτω".

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή:

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ SERIE A ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ