ΕΥΡΩΠΗ

Ο διαιτητές στα ματς των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης

Ο διαιτητής Ντάνιελ Στεφάνσκι σε ματς μεταξύ της Πορτογαλίας και του Λουξεμβούργου | 11 Οκτωβρίου 2019
Ο διαιτητής Ντάνιελ Στεφάνσκι σε ματς μεταξύ της Πορτογαλίας και του Λουξεμβούργου | 11 Οκτωβρίου 2019 @2019 ARMANDO FRANCA | AP IMAGES

Ο Ντάνιελ Στεφάνσκι από την Πολωνία θα διευθύνει το Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα με φόντο τον 3ο προκριματικό του Champions League. Ο Γκράντο από την Ισπανία στο ΠΑΟΚ - Λέφσκι και ο Λαφόρζ από το Βέλγιο στο Γκόμελ - Άρης για το Conference League.

Λίγα 24ωρα πριν από τους κρίσιμους αγώνες των τριών εκπροσώπων μας στα Κύπελλα Ευρώπης έγιναν γνωστά τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις τους.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η UEFA, στον αγώνα ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα την Τετάρτη (1-1 το πρώτο ματς στο Ισραήλ), διαιτητης θα είναι ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, με τον 45χρονο να έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντόουλ Γκόλις και Μίχαλ Ομπούκοβιτς, και τέταρτος διαιτητής να ορίζεται ο Τόμας Βάιντα.

Την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Λέφσκι Σόφιας και θα πρέπει να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα στη Βουλγαρία για να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Τον κρίσιμο αυτό αγώνα θα διευθύνει ο Ισπανός διαιτητής, Σέζαρ Σότο Γκράντο, όπως σχετικά ανακοίνωσε η UEFA. Ο 42χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ικερ ντε Φρανσίσκο και Κάρλος Αλβαρες Φερνάντες, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αλεχάντρο Ρουίθ.

Όσον αφορά στον Άρη, που έχει εξασφαλίσει από τον πρώτο αγώνα της Θεσσαλονίκης την πρόκριση, μετά τη νίκη του με 5-1, θα παίξει την Τετάρτη στη Λευκορωσία κόντρα στην Γκόμελ και διαιτητής θα είναι ο Βέλγος Νίκολας Λαφόρζ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λοράν Κονοτέ και Ρούμπεν Βινς, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γουέσλι Ντε Κρέμε.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ