ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χιμένεθ προς επιστροφή στην Αλ Ουάχντα των ΗΑΕ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Αστέρα για τα playoffs της Super League Interwetten 2020-2021 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Τετάρτη 12 Μαΐου 2021
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Αστέρα για τα playoffs της Super League Interwetten 2020-2021 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ετοιμάζει ξανά βαλίτσες για τα ΗΑΕ και την Αλ Ουάχντα, η οποία θα τον προσλάβει ξανά ύστερα από τα άσχημα αποτελέσματα με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στο "τιμόνι".

Η Αλ Ουάχντα από τα ΗΑΕ επιβλήθηκε 4-0 στην έδρα της Αλ Μπατάεχ, όμως η νίκη αυτή δεν θα σταθεί ικανή για να κρατήσει τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο της.

Η απόλυση του Πορτογάλου προπονητή μοιάζει δεδομένη, όπως και ο αντικαταστάτης του, που είναι ένας πρώην προπονητής του συλλόγου, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μείνει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι του 2021, όταν ολοκλήρωσε την τέταρτη θητεία του στην ΑΕΚ.

Πριν από αυτήν τη θητεία, από τον Οκτώβριο του 2019 (ύστερα από την τρίτη θητεία του στην Ένωση) έως τον Ιούνιο του 2020 ήταν στην Αλ Ουάχντα, με την οποία τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ