SUPER LIG

Ο Χασάν έφτασε τα 100 γκολ στην ευρωπαϊκή καριέρα του

Ο Αχμέντ Χασάν πανηγυρίζει γκολ του με τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου στο Europa League | 14 Φεβρουαρίου 2019
Ο Αχμέντ Χασάν πανηγυρίζει γκολ του με τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου στο Europa League | 14 Φεβρουαρίου 2019 @2019 THANASSIS STAVRAKIS/AP IMAGES

Ο Αχμέντ Χασάν χάρισε στην Κόνιασπορ το τρίποντο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αλτάι και έφτασε σε μία σημαντική κορυφή, με τον δανεικό από τον Ολυμπιακό φορ να συμπληρώνει 100 γκολ στην καριέρα του σε ευρωπαϊκό συλλογικό επίπεδο.

Εκτός έδρας νίκη για το πρωτάθλημα της Τουρκίας πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (23/1) επί της Αλτάι η Κόνιασπορ και είχε για κεντρικό πρόσωπο έναν γνώριμο της Super League Interwetten.

Ο λόγος για τον Αχμέντ Χασάν, με τον υψηλόσωπο Αιγύπτιο επιθετικό που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην Κόνιασπορ να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, ευστοχώντας σε χτύπημα πέναλτι στο 68ο λεπτό.

Πέρα μάλιστα από τη σπουδαιότητά του ως προς τη συνεισφορά τριών πόντων στην ομάδα του, το γκολ αυτό ήταν σημαντικό για τον Χασάν και για έναν ακόμα λόγο που αφορά τη στατιστική, αφού έφτασε τα 100 στην καριέρα του στην Ευρώπη σε συλλογικό επίπεδο.

Για λογαριασμό της Κόνιασπορ ήταν μόλις το 5ο του, με τον Χασάν να μετράει 25 γκολ με την Μπράγκα και 32 με την Ρίο Άβε αλλά τα περισσότερα γκολ του να τα έχει πανηγυρίσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, 38 συνολικά.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ