VIRAL

Ο Χάμσικ απαρνήθηκε την ιστορική μοϊκάνα του για χάρη της Νάπολι

Ο Χάμσικ απαρνήθηκε την ιστορική μοϊκάνα του για χάρη της Νάπολι
PRINT SCREEN

Ο Μάρεκ Χάμσικ εγκατέλειψε την ιστορική κόμη του με την μοϊκάνα μετά από 20 χρόνια και η αιτία δεν είναι άλλη από την Νάπολι, με τον Σλοβάκο να κάνει πράξη μία υπόσχεση που είχε δώσει στο φινάλε του 2022 αναφορικά με την πρώην ομάδα του.

Ο Μάρεκ Χάμσικ αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Τράμζπονσπορ, συμπαίκτης του Τάσου Μπακασέτα, ωστόσο η ομάδα με την οποία έχει ταυτιστεί ποδοσφαιρικά είναι η Νάπολι και ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός της δεν ξεχνάει τους παρτενοπέι.

Μάλιστα, λίγο πριν φύγει το 2022 είχε δηλώσει πως θα ξυρίσει την μοϊκάνα του σε περίπτωση κατάκτησης του σκουντέτο από την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τον Σλοβάκο να μην περιμένει το φινάλε της σεζόν και με σιγουριά με το +13 έναντι της Ίντερ να κάνει πράξη την... υπόσχεσή του.

Ο αποχωρισμός της ιστορικής μοϊκάνας καταγράφηκε μέσω video που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, με αρκετούς φίλους της Νάπολι να πλημμυρίζουν το λογαριασμό του με μηνύματα αγάπης και να "υπενθυμίζουν" την πρόσφατη υπόσχεσή του.

TAGS VIRAL ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ