ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο αθλητικός διευθυντής της Λανς στο SPORT24: "Κανένα ενδιαφέρον για Μπουχαλάκη"

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής της Λανς, Φλοράν Γκισολφί σε δηλώσεις του στο SPORT24, αρνήθηκε κατηγορηματικά το φημολογούμενο ενδιαφέρον – πόσο μάλλον προοπτική επικείμενης προσφοράς - του γαλλικού συλλόγου για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Το ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει στην διεθνή αγορά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, αδιαμφισβήτητο. Προ ημερών ονοματίστηκε ως έτοιμη να καταθέσει πρόταση 6 εκατ. ευρώ για την αγορά του η Λανς. Ο γαλλικός σύλλογος είναι από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα των ομάδων της Ligue 1 που αντιμετωπίζουν τις (οικονομικές) συνέπειες της πανδημίας.

Μεγάλο το χρέος των «λανσουά», προ ημερών εξασφάλισαν, έστω και στο όριο, την αδειοδότησή τους, το οποίο και σημαίνει πως απρόσκοπτοι μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφικές προσθήκες. Κάτι που ενισχύθηκε κυρίως χάρη στην προσωπική περιουσιακή εγγύηση του ιδιοκτήτη της Λανς, έναντι ποσού 20 εκατ. ευρώ.

Διευκόλυνση που ουσιαστικά αποπληρώθηκε άμεσα μετά και τη συμφωνία παραχώρησης του στόπερ Λοϊκ Μπαντε στη Ρεν αντί 17+3 εκατ. ευρώ, με τους «λανσουά» να καρπώνονται τα 13,6 εκατ., αφού το 20% του αντιτίμου πήγε στην πρώην ομάδα του Μπαντέ (Χάβρη). Ενδεικτικό της σταθερά «σφιχτής» οικονομικής κατάστασης το ότι η Λανς ακόμη και έτσι δεν σκοπεύει να κινηθεί για αντικαταστάτη του Μπαντέ. Άμεσα τουλάχιστον, περιμένοντας τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τον Αύγουστο.

Έτσι, πλέον, στα ζητούμενα ενίσχυσης του 3-5-2 που υιοθετεί ο κόουτς Φρανκ Χες ήταν ένας αριστερός μπακ και ένας μέσος. Ο πρώτος αποκτήθηκε έναντι 1,5 εκατ. ευρώ από την Τουλούζ, ο Κολομβιανός Αντρές Μασάδο, με τον δεύτερο να αναζητείται και να χαρακτηρίζεται ως η μόνη σίγουρη προσθήκη των «λανσουά» στην εναπομείνασα μεταγραφική περίοδο.

Μπορεί αυτός να είναι ο Μπουχαλάκης; Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φλοράν Γκισολφί, σε επικοινωνία του με το SPORT24 ήταν ξεκάθαρος: "Δεν υπάρχει καμία επαφή και κανένα ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή». Στην απόπειρα περαιτέρω διευκρινίσεων για το αν το θέμα είναι τα χρήματα ή το χρονικό σημείο, ο Γκισολφί, μονότονα αλλά ευκρινώς επανέλαβε την αρχική του ατάκα.

Συνεπώς, εφόσον φαίνεται με σαφώς και αρμοδίως να μπαίνει «πάγος» στο συγκεκριμένο σενάριο, οι δρόμοι του «Μπούχα» είναι πλέον δύο, όπως επισήμανε στο χτεσινό του σχετικό ρεπορτάζ ο Σταύρος Γεωργακόπουλος: είτε να προχωρήσει επέκταση του συμβολαίου του παραμένοντας στον Ολυμπιακό ως το 2024 (κάτι που φέρεται να προτιμάει) είτε να περιμένει ρεαλιστικές επιλογές για μια πρόταση που θα ικανοποιεί και τον ίδιο τον διεθνή μέσο από το εξωτερικό.


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ